woensdag 9 januari 2019

Goedkope inzethorren

Vergelijk snel ticketprijzen van honderden maatschappijen. In verband met de feestdagen kunnen de levertijden wat langer duren dan werkdagen maar wij doen natuurlijk gewoon ons best u zo snel mogelijk te laten genieten. De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Inzethorren op maat voor alle draai-kiepramen.


Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om. Bent u op zoek naar een goedkope inzethor op maat? Goedkope inzethor op maat. Dan bent u bij Horrenstunter.


Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van goedkope inzethorren voor draai kiepramen in hout, kunststof en aluminium. Wanneer u een naar binnendraaiend raam hebt, is de inzethor de meest goedkoopste oplossing. Jouw dochter is daarom vast blij met deze prachtige muursticker. Dat hij goedkoop is, zie je hem niet aan maar is fijn voor jouw portemonnee. De muursticker is gemakkelijk te plakken en ook makkelijk te verwijderen.


Bij Timpweg Raamdecoratie produceren wij onze inzethorren zelf. Dit betekent dat wij dus geen gebruikmaken van tussenhandelaren. U als klant profiteert hiervan. Onze inzethorren zijn al verkrijgbaar vanaf € 8- (exclusief montage). Doordat wij de productie in eigen handen hebben, zijn wij ook in staat de inzethorren snel te produceren.


Via onze webshop kunt u inzethorren bestellen, volg daarvoor onderstaande stappen. De universele inzethor biedt voor ramen een zeer goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, de inzethorren worden meestal aan de buitenzijde tussen de rubbers van een raam geplaatst. Het plaatsen van een inzethor kan zonder boren of schroeven geplaatst worden. Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen.


Goedkope inzethorren

De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. Het gaas gaat lang mee en de inzethorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam en het kozijn. Wil je liever niet zelf je inzethorren inmeten, maak dan gebruik van onze inmeetservice. Een niet (goed) werkende hor blijkt dan meer een last dan een oplossing te zijn.


Bovendien hebben we voor ieder soort raam een inzethor op maat, die we per stuk of in grotere aantallen kunnen leveren. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht. De diepte van de inzethor is standaard mm. Online horren biedt u op maat gemaakte horren aan tegen een scherpe prijs, en dat in verschillende kleuren!


Goedkope inzethorren

Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA.


Wil je een hor voor je draaikiepraam gebruiken? Gelukkig heb je bij Praxis verschillende horren voor een draaikiepraam in het assortiment. Zo heb je gemakkelijke inzethorren die eenvoudig te bevestigen zijn.


Goedkope inzethorren

Ben je op zoek naar een hor voor je dakraam? Bij Praxis ben je aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts