maandag 21 januari 2019

Ophangsysteem zonder boren

Bekijk ons gehele elektrisch gereedschap assortiment online. Specialistisch advies nodig? Zoek naar ophangen zonder boren op de nieuwe KensaQ. Het meest ideale voor uw schilderijen is een ophangsysteem van Artiteq, hiervoor hoeft u maar eenmaal te boren om het systeem te bevestigen daarna kunt u met behulp van ophangdraden uw schilderijen en wanddecoraties plaatsen en vervangen zo vaak u wilt.


Boren tegen de laagste prijzen.

Schilderij ophangen zonder boren Schilderij ophangsysteem verlijmen. Het gebruik van een schilderij ophangsysteem heeft vele voordelen. Eén daarvan is het flexibel inrichten van de wanden zonder deze steeds opnieuw te beschadigen.


Oftewel, wanneer u gebruikt maakt van ophangrails, kunt u schilderijen ophangen en verplaatsen zonder te boren. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers. Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen.


Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers.

Toen in mijn nieuwe huis ging vond ik het zonde om overal maar gaatjes te boren. Ik wilde zoveel mogelijk dingen ophangen zonder boren. In dit artikel zal ik laten zien welke producten ik gevonden heb om zoveel mogelijk dingen op te hangen zonder boren zodat ik niet overal gaatjes in de muren kreeg. De ronde vorm van de rail vult de ruimte tussen de wand en het plafond. Door de ophangdraden in de rail te schuiven of klikken kunnen de wanden flexibel én zonder beschadigingen aan de wan worden ingericht.


Wil je een schilderij ophangen maar liever niet in de muur boren ? Er zijn genoeg goede alternatieven waar geen spijkers of schroeven aan te pas komen. Interieurontwerper Aukje Rijpma van Stedsk laat je graag een aantal slimme oplossingen zien. Hiervoor is het gepatenteerde “nooit meer boren ”-systeem ontwikkeld.


Met een kleefkracht van maximaal kg per schroef ontstaan geheel nieuwe mogelijkheden voor het bevestigen van objecten. De klevende schroeven kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en worden zonder gereedschap gemonteerd. Iedereen verdient het om zich thuis te voelen.


Creëer je eigen plek, makkelijk en zonder gedoe, met het slimme montage systeem van tesa. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Slimme Montage Systeem 'schroeven' en 'spijkers' uitgevonden die je niet in de muur vastschroeft of timmert, maar opplakt. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires.

En wanneer je ze verkeerd opgeplakt hebt, zijn de klevende spijkers eenvoudig te verstellen of te verwijderen. Je kunt zelfs zonder boren een wandplank aan de muur bevestigen, om prints op te zetten. Zonder boren schilderij ophangsysteem De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij je thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Niet meer boren natuurlijk! Is het überhaupt mogelijk om een schilderij op te hangen zonder gaten in de muur?


Maar wat zijn de mogelijkheden? De eenvoudigste manier om schilderijen, posters, foto’s en collages aan de muur te hangen, is door middel van een schilderij ophangsysteem. Naast direct tape op de lijst en muur te plakken kun je ook werken met haakjes.


Over het algemeen kun je dan wel minder zware lijsten ophangen. Deze haakjes zijn makkelijk te bevestigen op tegels, op gladde gestucte muren. Info over ophangsysteem zonder boren. Resultaten van zoekmachines! Inspiratie: Hoe kunt u uw wanddecoraties ophangen zonder te boren ? Hieronder ziet u een aantal ideeën om uw lijsten, foto’s en schilderijen op te hangen.


Met onze ophangsystemen is het heel eenvoudig om stijlvolle collages te maken. Het ophangen en opnieuw indelen van wanddecoraties en fotolijsten is een koud kunstje. Ophangsysteem zijkant: Met dit systeem kan je een plexiglas foto ophangen zonder boren.


Het systeem bevestig je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Je foto op glas komt ook bij dit ophangsysteem een stukje van de muur te hangen. Deze kun je zien op de rechter foto. De boormachine ligt al klaar, maar je wilt eigenlijk liever niet in je mooie nieuwe tegels boren. Je wilt beschadigingen vermijden en de vrijheid hebben om accessoires te verplaatsen als ze toch niet op de juiste plek hangen.


Gelukkig zijn er een aantal alternatieve oplossingen waarmee accessoires ophangen zonder boren een fluitje van een cent. Door middel van de bijbehorende ophanghaken en koorden kunt u eindeloos wanddecoraties toevoegen, verplaatsen of verwisselen zonder dat u daar gereedschap, schroeven of spijkers voor nodig heeft! Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoeft u bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts