woensdag 23 januari 2019

Woonkamer schommel

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kies uit 1producten vanaf € 195.


Ruim assortiment woonkamer.

Voor de kinderkamer is het sowieso een hele leuke toevoeging, waar vooral de kinderen erg blij mee zullen zijn. In een schommelstoelen voel je je veilig en ontspannen. Moderne schommelstoelen zien erzo stijlvol uit dat ze perfect passen in jouw woonkamer , maar ook in de slaapkamer, misstaan ze niet.


Pure ontspanning op een schommelstoel. Als je graag een schommel in huis wilt hebben, is het wel handig als je daar de ruimte voor hebt. Schommel in huis monteren. Je moet natuurlijk wel de ruimte hebben om heerlijk heen en weer te kunnen swingen.


Laat je inspireren door de volgende beelden en maak zelf een schommel in huis, succes gegarandeerd!

Twee haken in het plafond en een beetje ruimte, meer heb je eigenlijk niet nodig. Hang dan een mooie stoel op. Door er verschillende kussens in te leggen, is de stoel omgetoverd tot relaxstoel.


Maar wist je dat je een schommel ook op een stijlvolle manier in het interieur kunt verwerken? In dit artikel laten we verschillende ideeën zien voor een indoor schommel in een woonkamer , slaapkamer, kinderkamer en meer. Je kunt een schommel in de slaapkamer op meerdere manieren gebruiken.


En dan niet alleen maar voor in de kinderkamer. Welnee, een schommel in de woonkamer staat ook hartstikke mooi. Zo spotte ik dit exemplaar in de woonkamer van Instagrammer Sharita, ook wel bekend als Soohme.


Het ding houdt zo’n 2kilo dus ook volwassenen kunnen erop! Op de kinderkamer wordt de schommel al langere tijd gespot maar wij zien hem steeds meer terugkomen in de woonkamer of slaapkamer! Het is natuurlijk heel erg leuk als je kinderen hebt, maar voor volwassenen is het misschien wel net zo leuk. Een schommel in je huis ziet er niet alleen heel leuk uit, je kunt hem ook nog gebruiken. Je kunt schommels voor binnen in alle soorten en maten krijgen.


Je kunt ze trouwens ook makkelijk zelf maken, als de schommel maar stevig is. Voor de allerkleinsten zijn er babyschommels, met een schommelzitje waarin je kindje goed wordt ondersteund. Langer genieten van je schommel ? Kies dan voor een meegroeischommel, waarbij je het zitje aan kunt passen aan de leeftijd van je kind.

Trendy ideeën voor je woonkamer. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Praktische en comfortabele schommelstoelen koop je gemakkelijk online in onze shop. Hier vind je wat jij zoekt!


Gratis levering en dagen gratis retourrecht! De schommel is een vast onderdeel in de speeltuin. Maar je ziet steeds vaker dat een schommel aan het plafond in huis wordt opgehangen. In de kinderkamer natuurlijk voor de kinderen, maar ook in de woonkamer of slaapkamer kan een schommel erg leuk zijn.


Het is altijd wel lekker om eens even lekker te kunnen swingen. Sfeervolle woonkamer met schommel. Beeldcredits Marina van VeelWoongeluk via de website van Interior Junkie Dit beeld van is afkomstig uit een binnenkijker op de website van Interior Junkie.


Elisah mocht een kijkje nemen in het huis van Marina van VeelWoongeluk. De bovenstaande schommel is niet alleen extra leuk omdat ‘ie rond is, er zit ook nog eens een mooi verhaal aan vast. Zo is deze schommel gemaakt van gerecycled touw en oud steigerhout.


Ruimte genoeg om een schommel of rekstok in de woonkamer te hangen. Vroeger hing er in onze woonkamer een houten schommel. MakeOver TIP: Een hangstoel of schommel in tuin is niet alleen leuk om te zien, maar ook zeker goed om lekker te relaxen. Het doet je denken aan heerlijk ontspannen in een hangmat op vakantie.


Shop hier de leukste hangmatten en schommels voor in jouw tuin. Van schommelzitje tot klimtouw en duikelstang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts