dinsdag 22 januari 2019

Foto op rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkope jaloezieën van uitstekende kwaliteit. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Op de dag - Plaatsing op het raamkozijn, de muur of tegen het plafond. Het ronde ontwerp van de bevestigingsbeugels geeft het rolgordijn een moderne en smaakvolle look. Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren. Of u nu kiest voor een foto van uw kinderen, uw favoriete kunstwerk of misschien toch die ene geweldige vakantiefoto: binnen een paar klikken is uw rolgordijn met een foto naar keuze besteld! Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen foto vandaag nog bij Praxis!


Het enige verwisselbare rolgordijn met je eigen foto of design. Uw foto op een rolgordijn.

Wij maken er een plaatjes van ! Op zoek naar bijzondere raamdecoratie? Kies dan voor een rolgordijn met print! Dit is een echte ‘must have’ voor iedere (woon)ruimte, kantoor of andere bedrijfsruimte. De rolgordijnen hebben een unieke print en zijn op maat te bestellen.


Je kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatend als verduisterend materiaal. Of je nu kiest voor een foto van je kinderen, je favoriete kunstwerk of misschien toch die ene geweldige vakantiefoto: binnen een paar klikken is uw rolgordijn met een foto naar keuze besteld! Met de rolgordijnen op maat van Praxis is het perfecte rolgordijn binnen een paar klikken geregeld. Met een simpel bestelproces neemt het ontwerpen van uw eigen unieke rolgordijn slechts vier stappen in beslag. Leuk én eenvoudig, want doordat u zelf een print of foto kunt uploaden zijn de mogelijkheden eindeloos!


WoW eindelijk weer eens positief verrast. Kende het product niet, maar de duidelijke site heeft mij doen besluiten de rolgordijnen op maat te bestellen. Mooie rolgordijnen , goed afgewerkt en degelijk.


Professioneel afgewerkt en exact op maat. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een eigen ontwerp of afbeelding op het rolgordijn te laten drukken.


Denk eens aan een rolgordijn met je eigen foto , logo of andere ontwerp. Een rolgordijn is ideaal voor het bedekken van deuren, kasten of voor promotie in de etalage. Rolgordijn bedrukken met uw eigen ontwerpen.


Maar natuurlijk ook gewoon als een unieke raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer of keuken. Ontwerp schitterende rolgordijnen bedrukt met jouw foto , ontwerp of slogan om een kamer nieuw leven in te blazen. Beide materialen zijn perfect om te bedrukken, jouw creatie ziet er prachtig uit. We verkopen rolgordijnen per meter, op maat gemaakt, zodat jij precies de juiste hoeveelheid kunt bestellen.


Je eigen foto op een rolgordijn. Met een foto van een favoriet object geprint op een lichtdoorlatend rolgordijn creëer je elke dag weer het mooiste uitzicht. Eén voorwaarde voor langdurig kijkplezier: houd de kleuren op het fotogordijn rustig. Deze is geplaatst binnen in de buis van het rolgordijn en lijkt dus op een regulier rolgordijn.


De motor is niet zichtbaar. Op de foto rechts kun je zien hoe je het rolgordijn snel en comfortabel kunt afnemen. Draai het tandwiel tegen de klok in. De pen wordt zo naar binnen gedraaid en je kunt het rolgordijn afnemen.


Op de linker foto zie je de ingedraaide pen. Door met de klok mee aan het tandwiel te draaien, draai je de pen weer naar buiten ( foto rechts). Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan.


Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts