donderdag 24 oktober 2019

Lbh systeemverf

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bestel direct via verfbestelsite. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Wij zorgen voor de vlotte verwerking van jouw bestelling en de verzending naar jouw adres.

En bestel je voor minimaal €50? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Een lekker makkelijk te verwerken, mooie halfglanzende vochtregulerende verf die bijzonder breed inzetbaar is. Verder biedt deze verf een hoge dekking, vulling en laagdikte, uitstekende buitenduurzaamheid in combinatie met o. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. De eerder gegronde gedeelten even licht opschuren.


Hoogglanzende aflak met uitstekende buitenduurzaamheid op basis van gesiliconiseerde alkydhars.

Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken, maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Ze is eenvoudig te verwerken en heeft een mooie vloei en goede kantendekking. De verf is beperkt vochtregulerend. Wij mengen de verf graag voor u naar de gewenste kleur.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag i. LBH Grondlak HV of LBH 4SO Grondlak en als 1-pot-systeem. Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! Toepassing In combinatie met o. Zoek een kleur uit de meest gebruikte kleurenwaaiers. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Het is toepasbaar in combinatie met o. Het topproduct van deze Nederlandse verfleverancier uit Zwolle. Bent u op zoek naar de juiste systeem of schakelverf maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste verf adviseren. Systeemverf van bekende merken o.

Of LBH 4SO Hoogglans, de all-seasons variant, die dankzij de snelle aanvangsdroging praktisch het hele jaar door te verwerken is, óók bij zeer lage temperaturen of veel wind. Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Dan raden wij de LBH 4SO Zijdeglans aan. Dit is een goede halfglanze LBH verf van Wijzonol. Zo vindt u voor iedere glansgraad de juiste verf. Deze verf is te mengen in alle kleuren! Uitstekende buitenduurzaamheid Eenvoudig te verwerken beperkt vochtregulerend toepassing In combinatie met o. Nu wordt enerzijds in de winkel verteld dat het beter is om aparte verf voor kunststof te gebruiken maar niet echt nodig en anderzijds hoor ik dat dit absoluut niet met deze verf kan.


Wijzonol LBH aflak of Wijzotex professionele muurverf kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts