woensdag 16 oktober 2019

Painting the past muurverf

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment!

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf tegen de laagste prijzen.


De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. De krijtachtige matte afwerking geeft een bijzondere diepte in de kleur.


Deze watergedragen verf is afneembaar, milieuvriendelijk en reuk arm.

Painting The Past Matt Emulsion. Zoals je vast wel kunt raden is de muurverf voor op je muren. Deze kan echter ook voor het plafond gebruikt worden. Naast de muurverf is deze verf ook in houtverf verkrijgbaar. Het traditionele oude Engeland met z’n vele kastelen en landhuizen.


Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen. Daarom vinden wij kwaliteit belangrijk. De muurverf is milieuvriendelijk, goed afneembaar en geurloos. Op voorraad bij Koopverfonline. Vandaag besteld - morgen in huis!


PAINTING THE PAST Bestellingen voor uur worden dezelfde dag nog verwerkt! Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. Het is verkrijgbaar in kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken.


Een grondverf is niet nodig. Deze matte krijtverf is gebaseerd op krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen.

Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Ontdek zelf het sfeer verhogende effect van deze unieke muurverf die emulsies bevat met veel krijt. Met als aangenaam eindresultaat een fraai mat effect dat zachter overkomt dan de gebruikelijke verven.


De verf is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Daar zijn twee soorten verf van: muurverf en houtverf. Het kan, dankzij de matte muurverven van painting the past.


Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst ouderwetse tinten. New Neutrals, kleuren Soft Loft en Kinderkleuren. Tevens zijn de kleuren ook te verkrijgen voor op hout in een Matte of een Eggshell Finish.


Door de handgeschilderde kleurkaarten krijgt u een goed beeld van de werkelijke kleurdiepte en volheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts