donderdag 24 oktober 2019

Langharige stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Ontdek de meest actuele collectie van Stoff bij de Bijenkorf.


Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!

Stoffen Online biedt in haar assortiment kledingstoffen uiteraard ook de Pluche Teddy kort én Teddy langhaar stof aan. Beide, zowel kort als langharig zijn van top kwaliteit en een echte aanrader als het gaat om kledingstoffen. Het zijn beide zachte stoffen en gemaakt van 62. Koop ze voordeling bij Budgetstoffen. Stoffen Hemmers gebruikt cookies om u van de best mogelijke dienst te voorzien.


Als u doorgaat met surfen op de pagina, gaat u akkoord met het privacyverklaring. De kort en langharige bont stof is een echte teddy stof.

De stof bestaat uit 6 acryl, polyester en 1 acrylhars. De bont stof is verkrijgbaar per strekkende meter en is 155cm breed. De stof is geschikt voor onder andere kleding, interieur, bekleding, hobby en decoratie. Exclusieve langharige imitatiebont ivory. De meest trendy stoffen zijn te vinden in webshop van Stoffen Online.


Wanneer u een teddy stof nodig hebt voor uw bank, kussens of voor toffe verkleedkleding, dan wilt u natuurlijk genoeg stof hebben om mee te werken. Bij Stoffenshop kunt u stoffen afnemen per meter. Op deze manier komt u nooit tekort! Bontshop is de plaats voor imitatiebont, wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is. We hebben de grootste collectie van heel Europa!


Bij de Stoffenkoning vindt u een heel breed assortiment stoffen , fournituren, garens en patronen. Design van gerenommeerde merken. Bestel online in de webshop of kom langs in de winkel in Rucphen.


Langharig imitatiebont stof vos. Dit product heeft een vezellengte van maar liefst 1millimeter.

Op zoek naar goedkoop bont? Bekijk onze andere stoffen en fournituren! De vachtverzorging van langharige honden. Gebruik hiervoor een kam met middelmaat tanding en een borstel met ijzeren pinnen (geen harde). Buiten de ruiperiode voldoet eenmaal per week borstelen.


Bij onze pluche stoffen staat aangegeven of deze lang of kort is. Zo voorkomen we dat u voor verrassingen komt te staan. Imitatiebonten stoffen kun je gewoon verwerken met het standaard voetje van het naaimachine. Wij adviseren een universele naald te gebruiken, de dikte daarvan is afhankelijk van de dikte van de stof.


Daarnaast raden we sterke garens aan, zoals bijvoorbeeld polyestergaren. Wij hebben een ruim assortiment aan allerlei stoffen ! Met jarenlange ervaring zijn wij bij uitstek de beste keuze voor het online bestellen van de stof die u nodig heeft. Ook kunt u eens komen kijken op een van de markten waar wij vrijwel iedere week te vinden zijn.


Wekelijks vernieuwen wij ons aanbod aan stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts