vrijdag 25 oktober 2019

Leenbakker vouwgordijnen op maat

Ontdek ons ruime assortiment! Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.

U krijgt direct een bevestiging. Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren? Laat dan je vouwgordijnen voeren.


Wil je een van onze stoffen gebruiken en er een vouwgordijn op maat van laten maken? Kom naar één van onze winkels en laat je vouwgordijn in ons professionele atelier perfect op maat maken. Onze medewerkers adviseren je. Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt.


Omdat je je gordijnen op maat laat maken, bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi.

Wilt u vouwgordijnen gebruiken om uw slaapkamer te verduisteren? Wilt u een van onze stoffen gebruiken en er een vouwgordijn op maat van laten maken? Stel hier eenvoudig gordijnen en vouwgordijnen samen in de gewenste maat. Leen Bakker raamdecoratie.


Kies zelf de hoogte en breedte van het gordijn en maak keuze uit verschillende soorten stoffen en designs. Ook bepaal je zelf het ophangsysteem, de eventuele voering, de verdeling en bediening. Bij Kwantum helpen we je graag met vouwgordijnen op maat laten maken. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk.


Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis! Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen, gordijnstoffen, glasgordijnen, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Hier kan u terecht voor de mooiste gordijnen op. KARWEI heeft een grote collectie kant-en-klare raamdecoratie, maar ook maatwerk.


Hiervoor vragen wij uw toestemming. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse.

Als je doorklikt op onze website of wanneer je deze melding sluit gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Omdat u uw gordijnen op maat laat maken, bepaalt u de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat. De lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli komen in ieder interieur goed tot hun recht.


Door de unieke weving van de stof kunt u blijven genieten van een fijne lichtinval zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven. Hierdoor zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen de meest populaire vouwgordijnen uit. Denk hierbij aan kant-en-klare overgordijnen, gordijnstoffen, glasgordijnen, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer.


Jouw (duo) rolgordijnen op maat laten maken? Kijk online of in één van onze winkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts