vrijdag 11 oktober 2019

Landelijk behang slaapkamer

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak.

Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Bekijk het gehele assortiment behang.


Of bezoek één van onze winkels. Op bovenstaande foto zie je hoe het rustgevende karakter van het landelijk behang ideaal is voor in de slaapkamer. De tinten van het behang passen erg goed bij de gordijnen en het hout van het hoofdeinde.


Ook in de keuken kan je zeker landelijk behangpapier gebruiken.

In deze ruimte kan er echter al snel eens vuil op het behang. De landelijke behang stijl is nauw verwant aan de cottage of long-Island stijl. Het accent ligt op het landelijk karakter met een knus karakter. Typisch landelijk zijn behangen met warme kleuren, warme natuurlijke materialen, nostalgische invloeden, kleine bloem- of bladmotieven, ruiten en nostalgische patronen.


Zowel de vloeren, de wanden als de meubels hebben zachte vormen en warme kleuren. Het geeft je interieur een. Voor een landelijk effect kun je hier ook beter voor een rustig motief kiezen en voor zachte kleuren.


Wil je eens wat anders in je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte? Zo kun je denken aan een oud straatje, een stukje natuur of juist een industrieel gebouw of oude muren. Dit is mogelijk met landelijk fotobehang.


Het fotobehang is gedrukt op een 3grams PVC. Klik hier voor meer info over verschillende soorten behang voor slaapkamers en bekijk de vele inspiratie foto's. Behang geeft je slaapkamer iets extra.


Hier vind je meer inspiratie voor behangpapier in de slaapkamer. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Deze ideeën inspiratie en tips passen perfect bij jouw slaapkamer interieur!


Slaapkamer behang : ideeën inspiratie en tips Makeover. In veel gevallen is het budget (of het behang ) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen.

We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! We hebben het al gehad over de kleuren die het meest geschikt zijn voor je slaapkamer in landelijke stijl. Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd. Wilt u graag informeren over de soorten of afmetingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts