woensdag 10 februari 2016

Bankirai verven

Bankirai verven

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Nu, na zes jaar, begint de verf van het hout, dat behoorlijk open van structuur is, te bladderen. De opdrachtgever wil graag dat we een verfsysteem aanbrengen dat wat langer blijft zitten. Ik denk daarbij zelf aan een basis van epoxy, maar ik zie toch ook wel bezwaren in een afsluitend systeem, omdat bankirai zo’n open structuur heeft.


Het lijmen van deze houtsoort verloopt doorgaans problematisch. Ook andere manieren van afwerken van het oppervlak is niet gemakkelijk. Wil men bankirai afwerken met lak of verf , dat kan al direct tot problemen leiden. Let op: na het aanbrengen van bankirai olie of een andere oliesoort kun je het hout niet meer afwerken met verf of beits. Verwijderd eerst de olie, om daarna de verf of beits aan te brengen.


We adviseren de bankirai olie 1x per jaar opnieuw aan te brengen. De nieuwe olielaag herstelt de bescherming en voorkomt daarmee dat het hout grijs zal worden. Bangkirai -olie is vochtregulerend. Een mens- en milieuvriendelijk product dat vervuiling en vergrijzing tegengaat en geen nare verflucht heeft. Ter bescherming en verfraaiing van bv.


Bankirai verven

Nu kunnen we wachten tot de kleur van het bankirai langzaam verweerd en wordt aangetast door het UV licht aangezien het dan vanzelf grijs wordt. Toch willen we dit liever iets sneller al wat kleuren maar wat is verstandig? Bij gebruik van bankirai olie wordt de kleur alleen maar intenser en minder snel grijs dus dat is de optie niet. Azobé palen en bankirai tuinschermen behandelen.


Dekkend schilderen kan ook maar gebruik dan een vochtregulerende verf en breng het eerste jaar maar laag aan zodat het vocht uit het hout kan. Ik heb prima ervaringen met watergedragen verf van Drywood Coatings. Tip: BANKIRAI is te hard om te spijkeren.


Bankirai kun je beter niet verven of beitsen. Beter is het om het hout in de olie te zetten. Voor het beitsen van uw tuinhek of het behandelen van uw hardhouten vlonder hebben wij verf , beits en ( bankirai ) olie soorten voor u te koop.


Kortom, alle buitenwaren inclusief tuinbeits bestelt u hier op adres. Ruw hout neemt meer materiaal op dan glad geschaafd hout. De beste manier om bankirai te conserveren ( tegen kleurvergrijzing iov UV licht) is behandelen met bankirai -olie.


Bankirai verven

Het is niet per definitie onmogelijk maar door de structuur van het hout kan de verflaag op den duur gaan bladderen. Ook lijnolie kan goed dienst doen. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Ook is verven en schuren anders bij hardhout dan bij naaldhout. Er wordt ingegaan op manieren van het bewerken. Rambo bankirai olie transparant kleurloos liter is een transparante verzorgende en beschermende olie speciaal geschikt voor bankirai hout en tropisch hardhout in de tuin.


De transparante olie behoudt het natuurlijke karakter van het hout. Vandaag een schutting neergezet met losse bankirai planken. Het gaat om een schutting aan de poortkant dus hij sluit direct aan bij schuttingen van de buren. Hermadix heeft een compleet assortiment beitsen voor buiten en parketlakken. Een terras in bankirai geeft je tuin een uniek karakter.


Maar naar verloop van tijd verliest een terras in bankirai zijn natuurlijke houtkleur en begint je houten terras grijs uit te slaan. Door de juiste behandeling bekom je opnieuw de juiste kleur. Lees hier hoe je een terras in bankirai een correct onderhoud geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts