dinsdag 9 februari 2016

Walküre porselein

Walküre porselein bestellen. Het beste servies van koffiekopjes tot theepotten in series als Alta, NYNY, Classic of Rossi. Direct bestellen of vraag een offerte aan. De lekkerste espresso drink je uit het beste porselein.


Alle modellen zijn te voorzien van uw logo. Walkure alta espressokopjes met schotel blauw.

Deze serie verbindt vorm en functie met een eigen esthetische. Alle series en modellen zijn in kleur verkrijgbaar. Zie hiervoor het kleurenschema. Een geheel nieuwe vloeiend harmonieus koffieconcept.


Een eerbetoon aan de traditionele oervorm van de Italiaanse espressokop zoals die bestond in de klassieke periode. Zoek en deel afbeeldingen van walküre porselein online met Imgur. Elke dag, milijoenen mensen gebruiken Imgur voor vermaak om geinspireerd te raken. Oorspronkelijk ontworpen voor Italiaanse en.


De porseleinen kopjes zijn kleurvast en vaatwasmachine bestendig.

Niet voor niets dat veel horecagelegenheden deze kopjes gebruiken, dag in dag uit. De serie Alta met het ovalen oortje is het meest bekend maar NYNY is met zijn rechte lijnen een mooie aanvulling. De vorm is met Italiaans gevoel voor espresso ontworpen in alle mogelijke complexe maten. Door de uitgesproken designs en het brede kleurenaanbod zit er voor iedereen wel een passende kopje tussen.


Vooral het gepatenteerde oortje kenmerkt dit model het meest. Van elke serie worden er meerdere maten. Vooral door vorm en kleuren zijn deze kopjes toegankelijk voor een.


Used in places as diverse as Viennese coffee house and fashionable catering, series Modern Classic visualises the period of transition from art nouveau to modern era. De beste en goedkoopste in het bedrukken van aardewerk, porselein en glaswerk We leveren servies van walküre , seltmann, bauscher, schonwald. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Agenturenfirma in glas, porselein en aardewerk.


Dit model, Alta, is mede door het bekende oortje, bekroond met de Red Dot Award. Deze set bestaat uit gekleurde koffiekopjes met schotel. Het laatste nieuws het eerst op NU. Daarom werken bepaalde elementen van NU. But the Golden Twenties resulted in a constant increase in deman allowing the factory to re-establish itself.


Aan het begin van dit milennium werden deze kopjes immens populair en menig grand café gebruikt ze nog steeds omdat ze kleurvast en duurzaam zijn. Color Graphics heeft ruim jaar ervaring in het decoreren van glas, keramiek en porselein.

Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit horeca kwaliteit, en is vaatwasmachine bestendig. De Collezione ALTA combineert een optimale functie met een ontwerp dat weet hoe de klassieke schoonheid van het Zuiden moet worden geïnterpreteerd. Traditionele Italiaanse kopje en schotels - Made in Germany. Espresso, cappuccino en koffie in de juiste kop. Servies groothandel GroningenHet beste koffieservies koop je in bij Mosterdman.


Serviesgroothandel voor horecaservies in Groningen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. Onder servies verstaan we al het aardewerk, porselein en glaswerk waar van gegeten en uit gedronken wordt.


Of we het nu over een koffiekopje hebben of ovenschaal. Koffie smaakt immers beter in het beste porselein. Het valt allemaal onder servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts