maandag 1 februari 2016

3D metaal schilderij

3D metaal schilderij

Uw 3D schilderij metaal koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


3D metaal schilderij

Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? D schilderijen metaal zijn schilderijen die zijn gemaakt op een metalen plaat, met afbeeldingen gemaakt van metaal.


De afbeeldingen zijn op de plaat gelast. Hierdoor ontstaat een stoer schilderij. De details springen er goed uit, wat het schilderij erg uniek maakt. Zeker een uniek schilderij voor thuis aan de muur. De houten 3d schilderijen zijn gemaakt van echt hout, geen mdf.


Om een mooi effect te krijgen hebben wij een metalen 3d figuur geplaatst op het hout. Vervolgens is het geheel door een kunstenaar geschilderd met de hand. De 3d metalen schilderijen zijn erg populair en speciaal. Direct naar de collectie metalen 3D schilderijen.


Onze medewerkers zijn op dit moment bezet. Probeer het later nogmaals of stuur ons nu een bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Alle metaal schilderijen worden met de hand vervaardigd. Een 3D schilderij kopen is een fantastisch idee omdat dit kan zorgen voor een mooie toevoeging aan jouw woonkamer. Doordat het schilderij compleet gemaakt is van metaal , is het schilderij stevig, maar toch ook licht in gewicht. Door het metaal geeft een 3D schilderij een industriële uitstraling. Voor deze wandobjecten wordt alleen metaal gebruikt.


Het 3D -effect en de blanke lak maken de schilderijen van metaal tot een bijzondere én betaalbare kunstvorm. Elk metalen schilderij kan buiten worden gehangen maar beperkt wel de levensduur van het kunstwerk. Wil je echt een uniek werk kopen? Het schilderij is met de hand gemaakt en is daardoor een uniek exemplaar.


Schilderij metaal 3D - Vintage - USA - meerdere designs. INFORMATIE: Rechthoekig schilderij gemaakt van metaal. Dit schilderij is geheel van metaal en heeft een 3D effect.


Ontdek ons aanbod en bestel online! Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen.


3D metaal schilderij

D Metaal schilderijen Over de metaal collectie Metaalschilderijen zijn met de hand gelaste schilderijen. Losse metalen delen zijn in lagen op- en aan elkaar gelast en zorgen voor een 3D effect. De metalen schilderijen zijn zeer stevig gemaakt, licht in gewicht en zeer goed verpakt tijdens het transport.


Wat is een 3D metaal schilderij ? De naam zegt het al, een 3D metaal schilderij is een schilderij , gemaakt van metaal en met een 3D effect. Zijn er metalen stukken te zien in het metalen schilderij 3D Zit er genoeg diepte in het metalen 3d schilderij Is het metalen muurobject met de handgemaakt. Bij ons zult u dan ook nooit geen geprinte versies van de metalen 3d schilderijen vinden, wij leveren enkel kwaliteit.


De roei wedstrijd acht met stuurman - 3D metaal. Metalen schilderij met 3d effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts