donderdag 11 februari 2016

Theepot grijs

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Kies uit producten vanaf € 195. Alle merken grijs theepot. Een glazen theepot met grijs theefilter, deksel en handvat. De theepot heeft een inhoud van ca.


Deze is gekocht voor theezakjes te besparen en doet dit behoorlijk. Uit de theepot krijgen we GROTE tassen thee. Met kleintjes kan dit dus gerust meer dan zijn. Dat is deze theepot uit de Nordic lijn. Gebruiksaanwijzing: zet de theepot nooit op een warmtebron.


Theepot grijs

Vul de zeef met thee, kruiden of eigen mix. Een theepot gemaakt uit gietijzer heeft meerdere voordelen, één daarvan is dat het de warmte extra goed behoudt. Deze theepot is ook voorzien van een groot handvat, zodat je makkelijk en veilig kunt schenken. Was je opzoek naar een ander formaat of kleur? Neem een kijkje tussen al onze theepotten ! Heerlijke thee zet je met deze leuke theepot.


Ook als u niets bijzonders te vieren heeft doen de theepotten uitstekend dienst als een design uitzet. Heeft u behoefte aan een grote theepot dan bent u hier aan het juiste adres. Er zijn diverse soorten en maten theepotten , variërend van liter tot liter. Theepotten Met een grote theepot op tafel heb je direct een gezellige en huiselijke sfeer te pakken.


Of je nu gaat voor een zwarte gietijzeren theepot of voor een porseleinen theepot met leuke roosjes en andere bloemetjes, bij Blokker vind je de mooiste, handigste en fijnste theepotten. Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd! Vind items binnen jouw budget. De moderne theepot licht grijs is een prachtige robuuste theepot met een metaalkleurige deksel. Shinto theepot grijs van CosyTrendy die jou extra laat genieten van thee en kruidenmix.


Bij Simon Lévelt vind je de theepot die bij je past. Theepot metaal – grijs – liter kopen met voordeel. Hoogwaardige kwaliteit in je favoriete merk en kleur. We hebben een ruim assortiment theepotten in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een klassiek model van Bredemeijer of een traditionele Japanse theepot , je bent bij Simon Lévelt aan het juiste adres.


Theepot grijs

Bestel eenvoudig en snel op beslist. In de theepot zit een theefilter van roestvrijstaal waarin je losse thee of verse kruiden kunt doen. Het hefmechanisme van de deksel zorgt ervoor dat de deksel makkelijk opengeklapt kan worden.


De handgemaakte theepot wordt door Japanse ambachtslieden gemaakt en zorgt ervoor dat de thee lang warm blijft en ligt goed in de hand. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog! Het handvat gemaakt van bamboe maakt de theepot tot een stijlvol geheel.


Theepot grijs

De inhoud is liter, genoeg voor een paar kopjes thee met vriendinnen of familie! Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Bij de koffiepot stukje eraf aan de onderkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts