maandag 22 februari 2016

Teak houten spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Zoekt u een teakhouten spiegel. Eigen collectie met een zeer groot aanbod badkamer producten.


Bestel er een online of bezoek onze showroom. Alles direct uit te leveren.

Spiegel teak blokjes frame. Restpartij teakhouten spiegels oud teak. Het betreft een restpartij met teakhouten spiegels met lichte schade of vervorming in spiegel. Teak spiegel gemaakt van reststukken oud teakhout.


Dit teak is afkomstig uit Indonesie. De teakhouten lijst is 15cm breed. Robuuste teakhouten spiegel. Deze robuuste teakhouten spiegel is een echte eye-catcher in elke ruimte.

Zowel in de badkamer als in de woonkamer! Woodindustries levert al zijn badkamermeubels op maat en naar wens van de klant. Rechthoekige spiegel Wood. Onze teakhouten spiegel is een praktische product, maar ook een aantrekkelijke decoratie in je huis. Het spiegelframe is gemaakt van stukken teakhout die op een willekeurige manier zijn geplaatst, dit draagt bij aan de rustieke stijl van de spiegel.


U dient de spiegel bij voorkeur zelf op te komen halen of door ons te laten bezorgen (vast tarief EUR 4m.u.v. de maat 70x70cm (EUR 125) ongeacht het aantal spiegels in heel Nederlan de waddeneilanden uitgezonderd). De maten die u in het menu aantreft betreft de buitenmaten dus inclusief de teakhouten rand.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Mooie teak houten spiegel. Meter bree meter hoog. Nieuwprijs was €35- vaste prijs, voor €14- mag ie opgehaald. Zo goed als nieuw Ophalen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment online bestellen! Teakea bied de meest diverse spiegels aan van Natuurlijke producten. Gratis verzending vanaf 5- Gratis retour.


Deze teak houten spiegel is geproduceerd door het Deense bedrijf Dyrlund in de jaren ’60.

Teakhouten Badkamer spiegel. Het teak hout heeft een prachtige tekening en heeft prachtige rondingen. De vormgeving van deze spiegel is typerend voor Deens design. Deze spiegel is gemerkt met het ‘Dyrlund’ label. Omdat Teak een oude en geleefde houtsoort is , is deze spiegel zeer sfeervol.


Wij kunnen deze robuuste teakhouten spiegel voorzien van een matte lak. Deze prachtige spiegel van HSM Collection geeft je alle ruimte om even snel een hand door je haar te halen, of uitgebreid je make-up op te doen. De lijst is gemaakt van losse stukken teakhout, die het geheel een natuurlijke uitstraling geven. De binnenmaat van de spiegel is 30xcm.


De spiegel wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. De keuze is reuze in de wereld van de teakhouten meubelen. Door onze beperkte opslagruimte hebben wij niet alles op voorraad. Teak houten meubelen handgemaakt uit Indonesie. Indoteak in Alphen aan den Rijn en Doetinchem, uw meubelzaak met de mooiste en goedkoopste teak meubelen.


En dat voor een zeer betaalbare prijs want wij zijn de goedkoopste uit Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts