maandag 15 februari 2016

Haardscherm op maat

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Open haarden zijn er in allerlei vormen en afmetingen.

Het komt vaak voor dat een standaard model niet goed past voor een open haard. Dan is het prettig als er een scherm op maat gemaakt kan worden. In de werkplaats van Lasbedrijf Benedict in het Brabantse Hoeven worden vonkenschermen op maat en in diverse uitvoeringen gemaakt. Hieronder een prijslijst voor de metalen schermen in de kleur zwart en antraciet.


De prijzen van de RVS schermen zijn altijd op aanvraag. Vanaf prijzen voor metalen schermen in de kleur zwart of antraciet. Als u een maat doorgeeft krijgt u een definitieve prijs, de prijs heeft te maken met de grootte van het scherm.


Gebruik het onderstaande formulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Open stoken op hout is geweldig en heeft veel charme. Wegspringende vonken van harsrijk hout kunnen echter wel eens voor onverwachte verrassingen zorgen. Met een vonkenscherm, vonkenvanger of haardscherm kunt u zorgeloos stoken of de haard aan het zicht onttrekken als deze niet in gebruik is. Haardscherm op maat , strak Het afgebeelde scherm (75x75cm, zonder ornamenten, geen zijdeuren) is €17-.


De prijs is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid materiaal en de complexiteit van het scherm. De haardschermen worden gemaakt van dunne stalen profielen en gaas. Houtrekken kunnen op elke maat gemaakt worden. In dit scherm zit het gaas materiaal iets mooier en strakker dan in haardscherm type A. Het scherm type B is steviger dan scherm type A en hierdoor geschikter voor de grotere maten. Vonkenschermen of haardschermen houden de vonken van een openhaard vuur tegen en bieden bescherming aan kinderen tegen de hete ruit van de kachel of het open vuur.


Er zijn twee verschillende type haardschermen nl. Een frontscherm staat op poten, de andere schermen staan op de onderste rand. Er kan een handvat of een versiering op het scherm gemaakt worden. Wij zijn op zoek naar een op maat gemaakt zwart vonkenscherm waar je zeer goed door het ‘gaas’ moet kunnen kijken.


Maatwerk haardscherm We maken ook haardschermen op maat in zwart of antraciet.

Op maat gemaakt haardscherm met RVS gaas erin als vonkenvanger. Graag ontvang ik een offerte voor een haardscherm op maat voor onze openhaard. Dit haardscherm is op maat en in opdracht gemaakt. Het is persoonlijk gemaakt door de initialen op het stalen scherm.


Afmetingen 80cm breed en 50cm hoog Andere maten op. Op elke gewenste maat gesneden. Een vonkenscherm is een handig veiligheidsmiddel. Bij het stoken met spetterend hout of als u tijdens het stoken de open haard.


Welkom bij KachelsZo voor uw vonkenscherm of haardscherm. Stevig op maat gemaakt haardscherm , eventueel enkel nog een. Maar in onze werkplaats kunnen wij metalen vonkenschermen op. U zoekt: haardscherm glas op maat ? Nederland en informeert u graag over haardscherm glas op maat.


Het glas geeft u alle vrijheid en zicht op het vuur. Haardscherm op MAAT gemaakt! Lasbedrijf benedict maakt haardschermen op maat en in verschillende uitvoeringen o. Deze kunt u níet retourneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts