maandag 29 februari 2016

Fluwelen gordijnen

Prachtige velours gordijnen met opmeet service. Bestel online of spreek af! Volledig verduisterend en perfect op maat Direct klaar voor gebruik. Bekijk nu onze unieke collectie!


Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Voor 21:bestel is morgen. Wij bieden een breed assortiment van velours gordijnen aan, waarin de meeste populaire kleuren gordijn stoffen toebehoren. Mist je ruimte nog een beetje sfeer?


Gordijnen velours collectie. Fluweel gordijnstoffen zijn zeer geschikt voor het maken van exclusieve gordijnen.

De stof is gemaakt van 1 katoen, 2gram men 3gram lopend. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! We sturen je een e-mail met een kortingscode ter waarde van € te gebruiken bij je eerste bestelling vanaf € 100.


Kwantum, daar woon je beter van! Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Hoge kwaliteit velours gordijnen , eenvoudig online samenstellen.


Ontdek ons ruime assortiment! Design, Direct Van De Makers. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over fluwelen gordijn te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene fluwelen gordijn materiaal is fluweel.


Heb je recent een interieur tijdschrift opengeslagen, of een woonbeurs bezocht, dan is je vast een grote trend opgevallen.

Fluwelen banken, stoelen, kussen en gordijnen , je ziet ze overal. Fluweel is even weg geweest, maar is weer helemaal terug! Ze zijn geweldig mooi in je slaapkamer, met of zonder voering, en voor in je woonkamer geven ze ook een moo en rijk effect. En bovendien zijn ze ook in een strakke industrieel omgeving goed geluiddempend. Wil je stalen zien, we sturen ze gratis.


Er staan 2groene fluwelen gordijn te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 788. M aan de onderkant bree dus te gebruiken met plooi voor ca een breedt. Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 280cm.


Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Met dit luxe velours gordijn op maat haal je een echte eyecatcher in huis. Dit velours gordijn is de perfecte oplossing voor het creëren van sfeer, privacy en zonwering. Onze unieke velours stof is leverbaar in neutrale en trendy kleuren.


De achterzijde van de stof heeft altijd een neutrale kleur. Met een hond die altijd flinke kwijlebabbels in het rond laat vliegen, en ook een keer in de hoek bij de voordeur gekotst heeft, zijn de gordijnen wel iets meer dan stoffig. De garagedeur is trouwens net zo groot als de voordeur, dat had ik niet helemaal duidelijk neergezet, het is de deur naar de garage.


Velours is het Franse woord voor fluweel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts