dinsdag 9 februari 2016

Kast op maat online ontwerpen

Millimeter-precies ontwerp voor jouw kast op maat. Eenvoudig online ontwerpen ! Individuele meubels op maat gemaakt. Afmetingen, inrichting en decors naar keuze.


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.

Bekijk ons assortiment online! Vind kledingkast op maat maken als je nu zoekt. Zoek naar kledingkast op maat maken. Ook worden de door u gekozen materialen meegenomen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Als u toch liever een ander materiaal heeft, kan dat op het moment zelf nog worden veranderd.


Nadat we samen een perfecte kast op maat ontworpen hebben, maken wij een definitieve offerte. Stel jouw droomkast samen in enkele klikken! De kleine details van onze kasten op maat maken grote verschillen voor topkwaliteit.

Ons enthousiast team zorgt in het. Gemakkelijk online configureren. Kasten op maat zonder schuine wand. Kast op maat millimeter nauwkeurig ontwerpen.


Je kunt nu heel gemakkelijk jouw meubelidee waar maken. Configureer in slechts stappen jouw individuele kast op maat met behulp van de online configurator van jouwMaatkast. Sterke en stabiele kasten op maat dankzij volwaardige ruggen van cm. Zodra je de kast op maat volgens jouw eisen hebt geconfigureerd doordat je voor de afmetingen, inrichtingsmogelijkheden, type deuren en decors hebt gekozen, hoeft je nog maar jouw individuele kast op maat online te bestellen. Controleer ervoor nog een keer dat jouw kast precies is ontwerpen als jij dat wenst en als je het voor jouw ruimtelijke.


Met de kastendesigner eenvoudig zelf een kast die helemaal bij jouw interieur past! Het online configureren van een kast op maat is heel eenvoudig. Eerst kies je een kastmodel, bijvoorbeeld recht of schuin, met of zonder schuifdeuren. Dan bepaal je de afmetingen, de inrichting en het design. Zo bespaar je met een kast op maat ruimte op twee manieren en heb je een kast waar je nog jaren mee vooruit kan.


Ontwerp je eigen kast op maat. Eerst selecteer je het type kast , en vervolgens selecteer je het gewenste kastinterieur, het type hout en eventuele accessoires.

Ontdek Onze Meubel Collectie Online. Shop Opbergmeubelen Op Made. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Kast online op maat ontwerpen en bestellen. Om je te helpen bij het online op maat ontwerpen van je kast - en wat het kost - tonen wij een aantal standaard kasten in onze winkel.


Ook kun je zelf een kast op maat maken via de kasten configurator die je stap voor stap helpt met het samenstellen van een mooi design! Uw kast op maat zelf ontwerpen. Een kast op maat laten maken, die perfect aansluit op uw interieur, was nog nooit zo eenvoudig. U ontwerp online in enkele stappen zelf de maatkast van uw dromen.


En bij elke optie die u wijzigd ziet u ook meteen de bijhorende prijs waardoor lange onderhandelingen voor een offerte overbodig worden. Kies zelf het formaat, het aantal vakken, de kleur en meer! In stappen een mooie maatkast bij. Een kledingkast of garderobekast, misschien droomt u van een inloopkast. U weet welke stijl u mooi vindt.


Strak en modern, landelijk, robuust of industrieel. En u heeft de juiste maten bij de hand. Je kunt echter wel heel eenvoudig een kast zelf online ontwerpen. Hieronder volgt meer informatie over kasten op maat online bestellen.


StoreMax levert kwaliteit kasten voor een betaalbare prijs. Wat het sierbeslag betreft zijn er zoveel mogelijkheden dat het te veel is om hier alles te vermelden. Daarom zal Leendert-Jan alle opties meenemen als hij bij u. Met ons assortiment kun je eindeloos combineren en de meest uiteenlopende kasten voor een tv samenstellen. Bestel online jouw individuele televisie kast op maat ! Jouw TV kast van jouwMaatkast. Made in Germany Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.


Met onze handige kastendesigner maak je binnen no-time een ontwerp van jouw droomkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts