woensdag 3 februari 2016

Bn wallcoverings

Bn wallcoverings

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. If you would rather use your own image, upload your photo and create your own unique wallprint in any size you want. There really are No Limits!


Bn wallcoverings

Our studio works with internationally renowned designers, creating innovative, inspiring wallcoverings , which are sold worldwide. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en ontwikkelingen. Laat je inspireren door onze grensverleggende designs! Finesse is een mix van eeuwenoude elementen met een eigentijdse twist. Deze collectie omvat onovertrefbare geometrische patronen met metalen elementen en tastbare texturen.


BN Walls - Imagine what your wall can be. Zachte, natuurlijke kleuren en de glans van rosé gou messing en platina. Tegelvloeren, vlechtwerken en verenpatronen bedekken je muren. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden.


Whimsical, playful and colourful. Discover graphic prints, geometrics, illustrations and murals. Enter the world of Smalltalk and explore jungles, climb. Vanuit Huizen worden nog steeds mooie, vernieuwende en kwalitatieve behangproducten ontworpen en geproduceerd.


Dit kan van alles zijn waaronder een mooi bloemen behang of een schitterend klassiek of effen behang. Collecties zoals Van Gogh, Curious en Riviera Maison zijn echte blikvangers in elk interieur. Maar naast deze collecties hebben we nog veel meer in het assortiment. Je muren zijn niets anders dan een wit canvasdoek en jij bent de kunstenaar. Met Atelier kun je experimenteren met kleur en textuur.


Bn wallcoverings

Voel je vrij om met gelaagdheid en diepte te werken. Atelier gaat over verzadigde, rijke geel, oranje en groentinten. Creëer muren die emoties tonen. Ontwerpen zijn doorschijnend en.


Wij kopen grote restantpartijen op w. Dat doe je bij Behangmijnwoning. BN wallcoverings behang besteld u hier. Wij verkopen alle verkrijgbare collecties van dit populaire behang merk. De creatieve behangcollecties van BN zijn ontworpen door een in-house studio, die streven naar het integreren van de nieuwste trends en technische innovaties in hun producten. De creativiteit van hun ontwerpers, in combinatie met de zorg en de precisie die kenmerkend zijn voor hun werk, resulteren in ontwerpen.


Bn wallcoverings

BN is de enige Nederlandse behangfabrikant met eigen collecties en ontwerpen. Als onderdeel van BN International, zijn wij met ons hoofdkantoor gevestigd in Huizen. De dessins variëren van parelkettingen tot sloophout en van bloemen tot strak. Deze zijn, in tegenstelling tot de meeste merken, in alle maten te bestellen.


U heeft bij Behangkoopjes. Uitgesproken, rauw en uitdagen maar altijd gedistingeerd. Jouw muur verdient een eigen karakter met een intens behang waar de passie vanaf spat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts