maandag 29 februari 2016

Badkamer spiegel 60x60

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim Aanbod Badkamer Spiegels Bij Megadump. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Anders Passen we de Prijs direct aan!

Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Deze vierkante Basic spiegel van Plieger past in iedere ruimte! Gelukkig kun je bij ons altijd de juiste spiegel vinden die bij jouw badkamer past. Wil je een hele grote rechthoekige spiegel of juist twee kleinere ronde spiegels ? Alles is mogelijk voor jouw badkamer.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Een spiegel is essentieel in een badkamer.

Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Zo kunt u altijd direct van de spiegel gebruik maken, wanneer u uit de douche komt. De zilveren spiegel met een diameter van 60cm is gemaakt van glas en is 4mm dik.


Plieger spiegels zijn eenvoudig en veilig te monteren met behulp van de apart verkrijgbare Plieger bevestigingsmiddelen. In ons grote assortiment aan badkamerspiegels vindt u altijd een mooie toevoeging aan uw badkamer. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en afmetingen. U hoeft dus nooit bang te zijn dat een spiegel te groot of te klein uit zal vallen. Wilt u uw spiegel combineren met kastruimte?


Daarnaast kan een spiegel perfect gebruikt worden om de badkamer optisch groter te doen lijken. Natuurlijk moet een spiegel ook goed passen bij de rest van je interieur. In het ruime assortiment van KARWEI kun je vele badkamerspiegels kopen, er zit dus altijd wel een geschikte bij voor jouw badkamer ! Op zoek naar een stijlvolle spiegel in de badkamer ? Dankzij de verwarming is de spiegel niet meer beslagen.


Ben je op zoek naar meer dan een spiegel ? Kies dan voor een spiegelkast. Of je nu kiest voor een ronde, rechthoekige of vierkanten spiegel.

Of voor een ingebouwde spiegel of een vrijstaand exemplaar. Wat je smaak ook is: bij Praxis vind je zeker een spiegel die past bij jouw wensen. Ook voor het juiste bevestigingsmateriaal kun je bij Praxis terecht, waaronder ankers, beugels en dubbelzijdig tape.


Ruime badkamer spiegel voorraad. Een breed aanbod scherp geprijsde kwaliteitsproducten. Vergelijk alle merken badmeubelen. Badmeubelen in alle uitvoeringen!


Standaard is de spiegel voorzien van handige spiegelverwarming, geïntegreerde LED verlichting en een sensor schakelaar aan de onderzijde van de spiegel. Zowel de LED verlichting als de verwarming worden gelijktijdig middels een handbeweging onder de infrarood sensor in of uit geschakeld. Het unieke van deze spiegel is dat deze over kleuren LED verlichting beschikt.


De verlichting is dus prima bestand tegen vocht! De lampen zijn rondom geplaatst en geven een goede verlichting bij het scheren of make-uppen. De lichtsterkte kan naar eigen wens worden ingesteld met de dimknop aan de rechter kant, handig! De spiegel met verlichting heeft een afmeting van 60cm breed en 60cm hoog.


Deze moderne spiegel heeft een geïntegreerde horizontale TL-verlichting aan de bovenzijde van de spiegel. De horizontale lichtstrook in de spiegel geeft een sfeervolle verlichting in je badkamer. De spiegel heeft een hoogte van centimeter en een breedte van centimeter. Stap in de wereld van Plieger. Een wereld waarin badkamers droomkamers worden.


En waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Ideeën worden hier geboren en woonwensen vervuld. Met exclusief sanitair van alle gerenommeerde fabrikanten en eigenzinnige ontwerpers. Maar ook van het Plieger merk. Laat u inspireren door Plieger.


Wel zo handig voor de persoonlijke verzorging. Badkamerspiegels zijn er in verschillende formaten, voor elke badkamer is er dus wel een passende badkamerspiegel te vinden. Wanneer je een spiegel voor in de badkamer hebt uitgekozen is het van groot belang om te kijken hoe de spiegel aan de muur kan worden bevestigd. Bij Sanitairwinkel treft u ruim 8verschillende spiegels aan.


Denk hierbij aan badkamerspiegels, scheerspiegels, spiegelkasten en zelfs spiegels met verlichting. Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts