maandag 29 februari 2016

Inlijsten

Bespaar tot wel via kiesproduct. De mooiste lijsten zoals wissellijsten, fotolijsten, schilderijlijsten, posterlijsten en passe-partouts koop je online bij Zelfinlijsten. De Lijsten Fabriek maakt het mogelijk om digitaal je foto aan te leveren en deze in ieder gewenst.


Professioneel advies, ook voor grote projecten. Goed inlijsten Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch op elkaar afgestemd zijn.

Foto inlijsten , Foto opplakken. U kunt de foto inlijsten of laten opplakken. Komt u eens langs met de foto om het resultaat zelf te zien!


De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding. In baklijsten zit uiteraard geen glas, zij zijn bedoeld voor het inlijsten van een doek of paneel. Deze kunnen aan de muur worden bevestigd en aan de voorzijde geladen. Veel gebruikt in supermarkten voor reclameuitingen.


Ook voor inlijsten en posters!

Met dit 3D wissellijst systeem kunt u zelf uw (voetbal)shirt en andere 3D objecten inlijsten. Toon op een indrukwekkende manier en in stijl uw speciale herinneringen, emoties en passies. Met de framebox Nielsen kunt u 3D objecten extra belichten. Voor het inlijsten van uw inlijstwerk kunt u ook terecht in onze winkel. Schilderijen op doek opspannen en inlijsten ? Foto’s worden niet voor niets gemaakt en bijzondere foto’s zijn het bewaren waard.


De latten waarop wij het doek spannen noemen we spielatten. Deze latten zijn mooi afgerond zodat het doek goed om de lat valt. In onze winkel hebben wij standaard latten op voorraa deze maten verspringen per centimeter.


Bekijk ons assortiment Fotolijsten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Inlijsten op diverse niveaus. Een dierbaar krantenknipseltje dat bijna uit elkaar valt, vraagt om een andere aanpak dan een foto die op aluminium is geplakt. Goedman Lijstenmakerij houdt daar altijd rekening mee.


Waar nodig lijsten we op museumniveau of conserverend in. In alle gevallen maken we gebruik van zuurvrije materialen.

Wij leveren lijsten en glas in alle gewenste soorten. Ingelijste afbeeldingen worden in overleg bezorgd en opgehangen. In overleg, met u, op maat en in stijl.


Advies: voor deskundig en vrijblijvend advies kunt u terecht in onze winkel. Zelf ontwerpen: klik hier om zelf uw inlijsting samen te stellen met integrated framer. Fraaie wit gewassen houten paneellijsten voor een beschilderd paneel of dibondplaat.


De Premium Paneellijst is circa mm diep waardoor deze uitstekend geschikt is voor het inlijsten van bijvoorbeeld een paneel met een dikte tot mm. De Nielsen Framebox set wordt geleverd met aluminium frame, onopvallende kleerhanger, professioneel ophangsysteem, boormal, gedetailleerde instructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts