donderdag 25 februari 2016

Behang nlxl

Het Brooklyn Tins behang is enorm populair. Heb je een ruimte over die vrij rustig oogt? Ze maken van elke muur een prachtig kunstwerk.


Ieder ontwerp is daarom uniek in zijn soort met een patroon dat doorloopt. Designers van het welbekende Brooklyn Tins behang maar ook van het concrete behang.

Uiteraard mag het sloophouten Piet Hein Eek behang ook niet missen in dit rijtje. Met dit behang geef je een vintagelook aan je kamer. Graag laat Behangwinkel je deze speciale collectie zijn. De complete collectie nlxl behang koop je bij d-Sire Heerenveen.


Dit behang is een echte eye catcher voor in huis en daar. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Flinders is officieel dealer van NLXL.


Je vindt bij ons dan ook geen namaak.

Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Graphic Chevron Wallpaper. Zie hieronder hoe we het behang geknipt hebben van papier op onze ontwerpstudio. Naast onze designs bevat de collectie ook ontwerpen van MR.


Afmeting meter x 4cm. Hierdoor is elke tegel uniek (elke rol is natuurlijk wel gelijk). NLXL behang prijzen vergelijken. Graag toont Behangwinkel je de collectie tegelbehang.


Op zoek naar Nlxl steenmotief behang ? Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! The collections are available worldwide. Daarmee is er voor elke kamer een geschikte soort behang verkrijgbaar voor verrijken van uw woning.


De eerste collectie werd ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek en is een wereldwijd succes geworden.

Ze richten zich op behang van zeer hoge kwaliteit. Het sloophouten behang is inmiddels in landen verkrijgbaar. Ook werkten ze samen met Piet Boon en zijn team.


Beton met zijn sobere, ingetogen karakter wordt veelvuldig gebruikt in Studio Piet Boon. Cane webbing, ofwel vlechtwerk, is helemaal terug in het interieur. Dit was te zien op de vakbeurzen van dit voorjaar en vindt nu ook zijn weg naar behang , in de vorm van de Cane Webbing collectie van NLXL.


Voor 17:bestel morgen in huis. Stel uw vraag of vraag een offerte aan Je naam (verplicht) Je e-mailadres (verplicht) Je telefoonnummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts