woensdag 17 februari 2016

Beeld dikke dame

Uw beeld van dikke dames koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bekijk meer ideeën over Sculpturen, Keramische kunst en Vrouw.


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts €3.

Voor verzending in nederland. Een stukje moderne kunst voor in huis ! Ze zijn ambachtelijk vervaardigd van kunsthars. Vrolijke dikke dame figuur van Mia Coppola. Modern beeld dikke dame gemaakt van kunsthars. Dit dikke dame beeldje van Mia Coppola is met de hand beschilderd.


Superleuk om aan familie of vrienden cadeau te geven. Kleurrijke en elegante sculpturen nu verkrijgbaar bij Trendykunst.

Groots in beelden , klein in prijs! Decoratie beeldje van een dikke dame in blauw met wit gestreepte bikini. Ongeveer hiervan zijn handwerken van hars, zijn metalen handwerken, en zijn sculpturen. Een brede verscheidenheid aan dikke dame beeldjes-opties zijn voor u beschikbaar, zoals beeldje , sculptuur en model. Ook kunt u kiezen uit hars, pvc en metalen dikke dame beeldjes.


De vrolijke dikke dames hebben prachtige rondingen en zijn in de leukste houdingen uitgebeeld. Alle beelden in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen, voor de eigenschappen en kenmerken lees hier verder. We bieden u een mooie en uitgebreide collectie dikke dames beelden.


Onze vrolijke collectie zorgt voor sfeer. De beelden zijn in veel verschillende poses, varianten. Beelden van dikke dames dikkedames. Kunstenaars die kunst maken met als thema dikke dames. De workshop is verdeeld over avonden, waarvan avond kleien en minimaal twee weken later avond schilderen.


Deze dikke dames zijn handgemaakt, en allemaal uniek. Sommige modellen kunnen ook buiten, maar als je dit zeker wilt weten, stuur dan even een mailtje, sommige beelden kunnen ook nog met buitenlak afgelakt worden. Vragen of meer informatie?

Tijdens de ontvangst met een lekker kopje koffie of thee wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je eerst het beeldje bouwt. Na de lunchpauze ga je het beeldje bewerken met verf. Onder leiding van onze ervaren creatieve workshop coach ga je tijdens de workshop een dikke dame beeldje schilderen. Welk patroon, de kleur en afwerking bepaal je zelf.


Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Deze kunstvorm is ontstaan in de jaren zestig. De Franse vrouwelijke kunstenaar Niki de Saint Phalle creëerde weelderige vrouwelijke figuren in felle kleuren.


De voet vormt een geheel met het beeld. Unica In deze uitvoering is slechts exemplaar beschikbaar. Beeld dikke dame Molly van Mia Coppola. Grote collectie dikke dames beelden. Een dame met een rode hoed op, rood ondergoed aan en zich omhult met een bontje.


Een prachtig keramiek beeld dat geschikt is om buiten te zetten. Dikke dame beelden in vrolijke kleuren. Let op: de beelden van Jeannie Hoovers zijn allemaal handgemaakt, waardoor ze stuk voor stuk uniek. Bij een dikke dames beeldje kopen boven de € 2. Wij vragen een aanbetaling van van de verkoopprijs indien u het dikke dames beeldje wilt laten bezorgen.


Een abstract kunstwerk als beeld ! Zo kan het beeld dus ook in de kast staan, of in de vensterbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts