vrijdag 12 februari 2016

Artistiek meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels.


Design, Direct Van De Makers. Artistiek is een exclusieve meubelzaak in Brabant waar u terecht kunt voor eerlijke artikelen. De ontwerpen zijn door Bart van Berkhoven gemaakt.


Terug naar de oorsprong, de meubel ontwerpen van Bart typeren zich door eenvoud en vakmanschap.

Met zijn ruime ervaring stuurt hij het team ambachtslieden aan. Benieuwd naar onze projecten? Op de website vindt u een overzicht van een aantal projecten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Voor moderne meubels komt u naar Artistiek.


Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en geven meubels een unieke uitstraling. Elk stuk is een kunstwerk dat met de hand is gesneden. Alle stukken zijn natuurlijk hout dat afkomstig is van duurzame bossen. Het hout zelf is een inspiratiebron die kunst en functionaliteit harmoniseert.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Artistiek , gevestigd in het Brabantse dorpje Den Hout, is een bijzondere woonwinkel die zeer diverse (zit) meubelen ontwerpt en produceert in eigen werkplaats. Veel van hun ontwerpen sluiten qua stijl mooi aan bij projecten van Tinello. Ontwerper Bart van Bekhoven verrast u steeds weer!


De meubelen worden in eigen atelier vervaardigd. Per e-mail dagelijks bereikbaar! Artistiek maakt alleen exclusieve meubels die uw woninginrichting complimenteren.


Alles wordt met de hand gemaakt zodat ieder item uniek is.

Het resultaat : Ontwerpstudio Bart van Bekhoven en Woonwinkel Artistiek Den Hout. Bart en Ellen ontvangen u graag in Den Hout, in de ruimten waar gewerkt wordt leven ze ook. Ervaar het zelf :dit is niet gespeel dit is echt ! See tip from visitors to Artistiek. Ik ben al jaar bezig met mezelf zijn.


Artistiek staat bekend als een eigenzinnige woonwinkel in Brabant. Openingstijden Vrijdag en zaterdag van 11. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Door de keuze voor een bepaalde stof krijgt een meubel en daarmee de ruimte karakter. Voor kunstliefhebbers is er keuze in overvloed.


Een Art Deco stof of Art Nouveau meubelstof is kunstzinnig en artistiek. Verschillende meubelstoffen hebben originele designs van beroemde ontwerpers. Audio Artistiek is gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van het dorp Vries.


Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons om de hoek. Tweedehands design meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts