woensdag 17 februari 2016

Verschillende soorten behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Behang is te verkrijgen in veel verschillende soorten. Al deze soorten behang hebben hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. De ene behangsoort is wat duurder dan de andere behangsoort.


De ene soort behang zal van hogere kwaliteit zijn dan de andere soort behang.

Het is echter wel van belang dat je kiest voor die soort behang die het beste. Alle soorten behang zoals vliesbehang, renovlies, vinylbehang en fotobehang met hun voor- en nadelen vind je hier. Duplexbehang is verkrijgbaar in een gladde uitvoering of met reliëf. Bij reliëf vallen de oneffenheden van de ondergrond minder op. Behangen was vroeger meestal niet zo’n hele leuke klus.


Het ene behang maakt de klus net iets makkelijker dan het andere behang. Verschillende soorten behang : Glasweefselbehang: Glasweefselbehang is een duurzaam behang en bestaat uit geperste vezels. Dit behang is ideaal behang om slechte muren mee te behangen.

Papierbehang is een van de meest gebruikte soorten behang omdat het vrij goedkoop is. Er zijn twee verschillende soorten papierbehang: simplex en duplex. Simplex bestaat uit één laag papier, en duplex uit twee.


Ondanks dat dit behang makkelijk is aan te brengen, is het wel vochtgevoelig. Voordat je gaat behangen moet je uiteraard eerst behang kopen, maar hoe maak je uit de verschillende soorten een goede keuze. Er zijn namelijk verschillende soorten behang met unieke kwaliteiten, voor- en nadelen. Dan is er nog de vraag of je uiteindelijk zelf gaat behangen of dat je dit uitbesteed.


Bij het uitzoeken van een behang zul je merken dat er veel verschillende soorten behang zijn. Glasvezelbehang, behangpapier, vlies behang. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen de diverse soorten ? En welk behang is geschikt voor welke muur en kamer? De verschillende soorten behang Er zijn heel veel verschillende soorten behang verkrijgbaar.


Wat voor behang u ook kiest, het is verstandig om behang in een winkel te kopen waar u het behang ook kunt voelen. Via het internet zijn de structuren en kleuren soms lastig in te schatten. Decoratief behang is een variant op gestructureerd behang. Het grote verschil is dat dit behang al beschikt over een kleur of afbeelding. Je hoeft het dus niet af te werken met een verflaag.


Het is vooral trendgebonden met tal van verschillende afbeeldingen en motieven.

Daarnaast is het een dik soort behang waardoor het enorm sterk is en makkelijk mee te werken. Er bestaat duplexbehang in een gladde vorm en waarin reliëf is aangebracht. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Waarom is afzuiging in de badkamer belangrijk? Een goede nachtrust dankzij een comfortabel dekbed. Vliesbehang is een stevige behangsoort die wordt gemaakt van verschillende vezels.


Deze vezels worden samengeperst met een aantal bindmiddelen waardoor de structuur van het behang een vezelrijke look heeft dan papierbehang. Voor vliesbehang heb je geen behangtafel nodig. Je kunt de behanglijm gelijk op de muur aanbrengen. Het kan goed tegen vocht en krimpt niet.


Dit soort behang wordt voornamelijk verkocht in een witte neutrale kleur die je kan overschilderen naar wens. Wanneer je voornemens bent de muren in je kamer aan te pakken met een nieuw behang , kan je kiezen uit verschillende soorten behang. Dit heeft wel effect op hoe je moet gaan behangen , niet elk behang kan namelijk behangen worden met dezelfde lijm. En de eigenschappen en hechting verschillen ook.


De juiste soorten behang met de juiste stijlen! Er zijn allerlei soorten behang te krijgen, in allerlei keuren, met verschillende reliëfs en patronen. Met behang voorkomt u een lange verfklus, hoeft u geen specialist in te huren om uw muren te sierstucen en kunt u echt creatief zijn. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang.


Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts