maandag 1 februari 2016

Artifort f587

Artifort f587

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! Vooral in leer komen de knopen mooi uit. Generous, inviting and comfortable armchair.


Such a classic armchair is part of our collection and is therefore still available in many variants. Deze fauteuil is extreem comfortabel en optioneel kunt u voor nog meer comfort de bijpassende poef P5bij bestellen. De draaibare fauteuil is leverbaar met een trompet- of kruisvoet en tevens uit te voeren met een schommelonderstel.


F5is te bekleden in diverse stof- en leersoorten en zo naar wens samen te stellen. De schelp is zo ruim dat je er gerieflijk in weg kunt zinken en vormt het toonbeeld van Harcourt’s stelling dat een stoel of fauteuil zich naar de persoon dient te richten, niet andersom. De ideale relaxfauteuil in ieder interieur.


Kies uit de gewenste stof- of leldersoort en geniet van puur comfort. Het onderstel bestaat uit gepolijst RVS. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.


Volgens de ontwerpen Geoffrey Harcourt is de motto van de stoel: �De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom. Verder is het een zeer luxe, comfortabele en uiterst chique fauteuil. Echter is er ook een kleine uitvoering, namelijk de F5L.


Artifort f587

Met de gecapitonneerde kuip biedt de F5een bijzondere uitstraling, vooral in leer komen de knopen mooi uit. Dit item is op aanvraag te bezichtigen. Het wereldberoemde merk is toonaangevend en werkt met tijdloze. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Artifort Mare zits banken.


Deze fauteuil en een bank C6komen bij hen uit de familie en waren nog bekleed met een bruine meubelstof. Het schuim was nog origineel en hoog nodig aan vervanging toe. De bank en de fauteuil zijn bekleed met de Panama van De Ploeg.


Zo’n klassieker hoort in onze collectie en daarom nog steeds verkrijgbaar in vele varianten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De draaifauiteuil is gebaseerd op een schelp van vormhout. De gecapitonneerde kuip zorgt voor een bijzondere uitstraling. Showroom, bezorgen door heel. De F5heeft een gecapitonneerde kuip, wat hem vergeleken met de andere fauteuils uit de F-serie uniek maakt.


De fauteuil heeft een prachtige en warme uitstraling. Alleen de F5heeft dat ook. Er is ook hier een lagere versie, de F5L.


Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden. Harcourt RDI De F584-F585-F5fauteuil is ontworpen door Geoffrey D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts