zondag 14 februari 2016

Populaire kleuren woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment woonkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online.

Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden.


Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende.


Deze pin is ontdekt door Poulisse de Woonprofessionals. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Blauw combineren met goud of oker in de woonkamer. Een andere populaire kleur voor de woonkamer is blauw.


Blauw staat voor rust, vrede, vertrouwen, evenwicht en stabiliteit. Blauw is een mooie basiskleur die in alle tinten mooi is. Bijvoorbeeld lichtblauw voor een heldere en luchtige uitstraling.


Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren.

Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken. Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur.


Deze week staat de kleur Spiced Honey centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert. Grijze muren staan op nummer twee. Niet voor niets wordt grijs ook wel het coolere chiquere broertje van wit genoemd. Net als wit, is grijs ook een hele mooie neutrale kleur , die je heel mooi met andere kleuren kunt combineren.


Breng deze kleuren muurverf bij voorkeur aan op een enkele muur zolang de woonkamer maar ruim daglicht heeft en voldoende breed is, dan is het prima mogelijk. Dit omdat een donkere tint de neiging heeft om een ruimte visueel kleiner te laten lijken. Gebruik deze kleur bij voorkeur niet in kleine of te donkere ruimtes.


Beter kun je dit soort kleuren op een enkele wand toepassen in de hal, op het toilet of op een bijzonder meubel. Kleine ruimtes wit laten: Wit is zoooo saai! Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen ontdek je hier. Snelle levering en gratis retour!


Bekijk het bord woonkamer groen van jokedaanen op Pinterest. De tropische Stijl brengt ons bij het openlucht kleuren pallet. De groene en gele kleuren van natuurlijke flora zijn juist uit de meest voorkomende kleuren die u kan vinden in tropische woonkamers.


Kies voor kleuren die in de natuur gevonden worden zoals de kleur van bomen, planten , bloemen en fruit. Wanneer je voor een nieuwe bank gaat kan je dus ook op dezelfde zoektocht gaan: kies voor een stof met warme kleuren. Cognac is op dit moment een zeer populaire kleur en wordt veelvoudig gebruikt.


Zorg dat je wel variatie houdt met de kleuren van de meubels. Als je overal dezelfde kleur voor gebruikt oogt het geheel een stuk minder interessant. Witte kleuren in jouw woonkamer. Wit is al jarenlang de meest gebruikte kleur in woonkamers omdat het neutraal is en ervoor zorgt dat de woonkamer groter lijkt.


Wit is daarnaast ook perfect te combineren met alle andere kleuren in het interieur. Hieronder zie je allerlei tinten grijs, het combineren van deze kleuren met elkaar geeft een spannend geheel in jouw industrieel interieur. De kleur groen kun je goed combineren met andere kleuren groen, maar ook met taupe, beige of grijs.


Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen. Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. En ook geen intens roo oranje of geel, want dat zijn kleuren die aanzetten aan tot activiteit.


Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer : urenlang op een Ferrari rode muur kijken is niet prettig. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het neerzetten van de meubels. Een woonkamer is meer dan alleen een bank, de salontafel en een TV-meubel met een televisie erop. Leuke decoratie accessoires horen er bijvoorbeeld ook bij. Maar niet alleen de meubels zijn belangrijk, ook de kleuren kunnen veel doen voor je gemoedstoestand.


Welke kleur voor de woonkamer ? Als je net bent ingetrokken in een nieuw huis of als je de woonkamer gewoon een andere look wilt geven, moet je jezelf eerst afvragen in welke kleuren je deze wilt inrichten. Vier nieuwe manieren om je woonkamer een make-over te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts