donderdag 18 februari 2016

Decoratieve muurpanelen

Decoratieve wandbekleding in pvc Op zoek naar een alternatief voor de bekleding van wanden en plafonds? De decoratieve wandpanelen van Dumaplast zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wandpanelen en plafondpanelen kopen bij HORNBACH.


Op een wand kun je behang aanbrengen maar het kan ook erg mooi staan als je er wandpanelen op aan brengt. Voor het geluidsdempend maken van ruimten bijvoorbeeld.

Daarnaast kunnen wandpanelen ook juist een decoratieve functie hebben. Als u een kijkje neemt in onze webshop, staan alle beschrijvingen van onze wandpanelen erbij vermeld. Hieruit kunt u ook aflezen of bepaalde panelen misschien meer geschikt zijn voor decoratieve functies. Wood-Line panelen kunnen gebruikt worden om een interieur een natuurlijke eigentijdse uitstraling te geven.


Zoekt u een decoratief element voor in uw interieur dat een intieme en warme sfeer geeft? Handgemaakte wandpanelen hebben charme en zijn elegant waardoor het een schitterend item is voor een kale muur. Ieder houtsnijwerk paneel is uniek in zijn soort door het eigen ontwerp.

Wilt u iets anders dan schilderwerk of behang? Onze betaalbare en eenvoudig te monteren wandpanelen zijn de oplossing. U kunt naar keuze een gehele muur of een deel daarvan bekleden. Door de vele verschillende motieven en reliëfs creëert u een bijzonder decoratief spel van licht en schaduw in nagenoeg iedere ruimte.


Geef je inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve wandbekleding. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn de basis voor een sfeervol interieur. Deze bekleding is daarom een ideaal alternatief voor gipsplaten.


Een lambrisering is niet alleen decoratief , maar kan in de gang ook als stootbord dienen. U kunt er voor kiezen om een lambrisering zelf te maken, maar er zijn ook lambisering sets in de bouwmarkt te koop. U koopt dan panelen, staanders, binnen- en buitenhoeken en overige afwerkmaterialen. Deze passen allemaal perfect bij elkaar. Je muur afwerken met decoratieve wandpanelen.


De minimalistische stijl, die geïnspireerd. Traditioneel werk je de muren van je woning af met een leuk behangpapier of verf je de muur in een bijpassende kleur. Maar heb je al gehoord van decoratieve wandpanelen?

Geef je muren een extra accent en kleef enkele decoratieve wandpanelen! De MillionaireWall is hét nieuwe trendy concept om wanden te bekleden. Maestro biedt stijlvolle wandpanelen die in elk interieur en in elke ruimte passen. De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en worden rechtstreeks voor je. Ze worden geleverd als handzame panelen voorzien van groef of van een voorgeboorde MDF.


KIES voor een wandpaneel bekleding van uw muur. Akoestische wandpanelen zijn geluidsabsorberend en verbeteren de akoestiek door de galm in een ruimte te verminderen. U heeft een ruime keuze aan designs.


Koop en verkoop wandpanelen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts