maandag 8 februari 2016

Behang woonkamer ideeen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer.


Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels.

We hebben in dit artikel ideeën voor de muur van je woonkamer op een rijtje gezet. Dagelijks woontrends ontdekken en wooninspiratie opdoen! Neem een kijkje in de webshop.


Hoe behang woonkamer kiezen? Behangen betekent niet dat je moet kiezen voor prints. Het behangen van de woonkamer in een effen kleurtje is ook perfect mogelijk. Behang en inrichtingstips voor de woonkamer.


De woonkamer is een ruimte die allerlei doelen dient. Je ontspant je er niet alleen, maar komt er bijvoorbeeld ook samen met familie en vrienden. Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen.


Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Behangwinkel laat je deze keer graag zien hoe je een grijs behang in de kamer kunt gebruiken.


Deze neutrale kleur heeft een kalmerende werken en een rustgevend effect en is hierdoor een perfect woonkamer of slaapkamer behang. De mix tussen zwart en wit combineert het beste van deze twee uitersten.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Trendy ideeën voor je woonkamer. Hier vind je wat jij zoekt! Een geslaagde wand begint bij het kiezen van een motief en patroon dat perfect in de kamer past.


Hoe je best accenten legt met behangpapier vind je hier. Ben je op zoek naar originele muurdecoratie die niet veel kost en makkelijk vernieuwd kan worden dan zit je bij behang helemaal goed! Welke soorten behang je kan kopen en hoe je leuke accenten kan je leggen met behang lees je hier. Bij 123fotobehang kun je terecht voor grote fotobehang prints om je woonkamer op te vrolijken. De mooiste kleuren, patronen en foto’s komen tot hun recht om een sfeervolle woonkamer te creëren.


Kies die ene prachtige vakantiefoto als fotobehang in je woonkamer aan de wand voor en persoonlijke avontuurlijke beleving in je woonkamer. Foto behang brengt jouw slaapkamer naar een totaal andere plek. Wil jij jouw slaapkamer gevoelsmatig verhuizen naar een plek waar jouw hart ligt?


Of het nu op een strand of tussen de dikke dennenbomen is: foto behang voor in de slaapkamer is ideaal om jouw woonkamer een compleet andere sfeer te geven. In het toilet mag het er gerust wat uitbundiger aan toe gaan. Aangezien je hier niet veel tijd doorbrengt is het de ideale ruimte om te experimenteren met opvallend behangpapier.


Ook overschotten van oud behang kan je hier prima gebruiken vanwege de beperkte oppervlakte. Zeg nu zelf, een bezoekje aan dit toilet zal je niet snel vergeten. Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Soms kan het erg lastig zijn om het juiste behang te vinden die in de stijl van je woonkamer past. Te druk, te saai, te fel, noem maar op. Of je wilt behang uitzoeken, maar je hebt geen idee wat voor soort behang je wilt hebben.


En soms heb je wel bepaalde ideeën je hoof maar geen idee waar je het kan kopen. Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts