woensdag 10 februari 2016

Glas klemprofiel

Glas klemprofiel

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Aluminium klemprofiel , dakprofiel of glasprofiel voor overkappingen, serre, lichtstraat met glas. Vrijstaand of voor aanbouw of opbouw. Klemprofielen voor Glaswanden. Sorteer op: Product Prijs Normaal. Een luxe set voor het koppelen van veiligheidsglas of andere beglazingen.


Dit geeft uw lichtstraat of veranda een zeer mooie en luxe uitstraling, waarbij montageschroeven niet meer zichtbaar zijn. Glas voor het glazen dak klemprofiel voor serre midden. Voor enkel glas past u volgens de wetgeving gelaagd veiligheidsglas toe.


De minimale dikte voor gelaagd glas is 44. Gelaagd veiligheidsglas 44. Wil je een glazen overkapping, glazen lichtstraat of een serredak maken dan is Glasprofielen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je lichtstraat of terrasoverkapping. Gebruik onze aluminium profielen om het dak eenvoudig 1 waterdicht en geïsoleerd te maken.


U-profielen online te bestellen bij Glaskoning. Een klemprofiel voor glas kan je gebruiken om glas op een verantwoorde manier te monteren op de vloer, muur en zelfs plafond. Er zijn klemprofielen voor verschillende situaties, en in verschillende lengtes en kleuren. Glazen galustrade met een klemprofiel.


De derde optie is een klemprofiel. Daarbij monteren wij een profiel op of tegen de constructie, waarin het glas wordt vastgeklemd. Het glas wordt hierdoor vrijwel onzichtbaar vastgezet. RAL kleuren worden uitgevoerd.


De set wordt aan de beide zijden van het glazen dak gebruikt. Voor het koppelen van glasplaten hebben we het koppelprofiel glas. Het aluminium schroefprofiel wordt afgewerkt met een kliklijst met een verlengde zijlip.


De finish glans chroom voor dit klemprofiel is aluminium gepolijst! Bij een bestelling dienen apart de. Al het glas wordt op maat gemaakt en we bezorgen dat ook nog eens snel bij u thuis!


Al uw glas online bestellen bij Glasdiscount werkt super eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Op zoek naar een klemprofiel voor montageprofielen?


Glas klemprofiel

Klemlijstprofiel met afdekkappen voor vaste panelen. Dit complete aluminium glas profiel set kunt u gebruiken voor het monteren van uw lichtstraat beglazing. Het is een compleet aluminium profiel set en het bestaat uit de volgende onderdelen namelijk een onderprofiel, klemprofiel en een kliklijst. Eindschotjes: Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje. Bekijk direct onze website en ontdek de mogelijkheden.


Wilt u een lichtstraat zelf maken met enkel gelaagd glas of met isolatieglas, dan hebben wij verschillende glasprofielen voor u in het assortiment. Van een compleet glasprofiel set met kliklijst in kleur tot een los aluminium onderprofiel, afdekprofiel of een los klemprofiel. Bezorgd of Gratis afhalen Rotterdam - Amsterdam - Heerenveen - Enschede - Oosterhout NB.


Glas klemprofiel

Door gebruik te maken van een aluminium onderprofiel verkleint u het risico op breuk van het glas indien de houten onderconstructie gaat krom trekken. Bij gebruik van een oplegrubber komt er meteen spanning op het glas te staan met eventueel breuk tot gevolg. Wij hebben diverse glasprofielen in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts