donderdag 18 februari 2016

Warmtedeken voor rug

Warmtedekens online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele wellness accessoires assortiment online. De deken heeft precies de goede vorm om uw spieren heerlijk te ontspannen, terwijl u gewoon op de bank zit. Durend de koude maanden van het jaar kunnen we wel een beetje verwarming gebruiken.


De Lanaform Heating Blanket for Back is speciaal ontworpen om uw rug en nek te verwarmen.

De elektrische deken die zich verwarmd is zeer makkelijk te gebruiken. Deze elektrische deken voor personen (temperatuur regelaar, zones, groot gebied) is perfect voor de koude nachten. De korte warming-up tij de verwarming van de deken zorgt voor een rustgevende warmte. Ideaal voor de rug en spierpijn, spanning en krampen!


Op het configuratiescherm, kunt u drie verschillende temperatuurniveaus instellen. Draadloze warmtedeken met twee verwarmingselementen voor rug - en zitverwarming. Uren warmte dankzij de krachtige ingebouwde batterij.


Drie warmtestanden, maximaal 42°C.

Dit elektrische verwarmingsdeken verandert elke stoel in een warmtesensatie. Dit Medisana HP 6warmtekussen voor nek en rug , dat ultrazacht ademend en makkelijk te gebruiken. Ook als je last hebt van spierpijn, buikpijn of een sportblessure biedt een elektrisch kussen een heilzame werking.


De verwarmingskussens van Inventum zijn flexibel en geschikt voor vele doeleinden. Het hele jaar door, overal waar warmte goed is voor het lichaam. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Lig jij tijdens de wintermaanden altijd te bibberen in bed?


Dat is helemaal nergens voor nodig. Hoe heerlijk klinkt het om in een warm bed te stappen terwijl het in je slaapkamer megá koud is? Wij maken dit voor je waar, want wij hebben héél véél elektrische dekens, warmtekussens en zelfs voetzakken in ons assortiment.


Om te zorgen dat we Kieskeurig. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. De Inventum HNKis een verwarmingskussen voor de koude maanden. Lekker op de bank met een goed glas wijn een leuke film.


Met de behaaglijke warmtedeken HDW kunt u doelgericht en geleidelijk uw lichaam verwarmen en ontspannen. Het gebruik ervan bevordert de doorbloeding van uw spieren en uw welzijn na een drukke dag. Dankzij het royale XL-formaat van 80m x 30m is de warmtedeken HDW ideaal om u lekker warm toe te dekken.

De accu-warmtegordel HS 6biedt u weldadige warmte voor rug en buik. Dankzij een krachtige lithium-ion-accu kunt u de warmtegordel thuis maar ook onderweg met maximale bewegingsvrijheid onder de kleding dragen. Met het klittenband kan de accu-warmtegordel HS 6eenvoudig worden bevestigd. Een aanvullende elastische steunband zorgt voor.


Nu in de aanbieding van € 79. Lanaform warmtedeken - warmtedeken voor de rug en nek deze verwarmingsdeke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts