donderdag 18 februari 2016

Kaars in pot

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kies uit 1producten vanaf € 95.

Er zijn kaarsen in transparante glaasjes, in mooi gedecoreerde glazen of in blik of aardewerken potjes. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Kaars In Pot Bloem Roze kopen?


Je kunt de lonten het beste alleen met een houder in een pot doen. Het metaal voorkomt dat de onderkant van de glazen pot door het vuur zo warm wordt dat de pot barst. Als je onbehandelde lonten gebruikt, dan ben je niet gebonden aan kaarsen van een bepaalde grootte of hoogte.


Voor het beste resultaat koop je lonten die voorbehandeld zijn met was.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het zelf kaarsen te maken. Het is wellicht zelfs veel leuker om zelf kaarsen te maken zodat u uw creativiteit er in kwijt kan. Geurkaars in gekleurde pot zwart-zand. Een geurkaars die jouw huis heerlijk laat ruiken. Dit najaar gaan de kaarsen weer aan, wat een gezelligheid in huis!


Heb jij al genoeg kaarsen in huis voor dit najaar? Deze geurkaars ziet er niet alleen heel mooi uit in deze gekleurde pot , hij ruikt ook heerlijk! Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars.


Betsy laat je zien hoe het moet. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis.


Reserveer online, laagste prijzen. Potjes met biologische koolzaadwas met divers. Breng meer sfeer in je interieur met de kaarsen in glas van Xenos. Ga jij voor een romantische look met goud en glitters of voor vrolijk gekleurde potjes?


Naast de basic grote kaarsen in glas hebben we ook vormkaarsjes in potjes in ons assortiment.

Onze kaarsen in glas zijn niet alleen sfeervol, maar ook heel handig. Chique metalen potje in een gouden kleur met een kaars erin. Zet deze kaars op de dressoir of de salontafel en maak het gezellig in huis! Dit exemplaar heeft een deksel waardoor het ook als accessoire prima staat. Combineer met andere goudkleurigr accessoires om een chique tintje aan je huis te geven.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Prachtige geurkaars in een blauwe blinkende pot. Als een kaars in een pot helemaal opgebrand is, heb je de glazen kaarsenpot nog over.


Hieronder worden enkele eenvoudige methoden beschreven voor het verwijderen van het kaarsvet. Citronella kaars in terra pot Onmisbaar tijdens warme zomeravonden is deze citronella kaars die vervelende en stekende muggen op afstand houdt zodat u op een ontspannen manier kunt genieten van de romantische zomeravonden. Met de sfeervolle kaarsen van Riverdale creëer je een knusse en romantische sfeer in het huis. Deze kaarsen zijn makkelijk te combineren met andere accessoires van Riverdale.


De Riverdale kaarsen in pot kunnen worden gebruikt als decoratie op tafel, dressoir of planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts