donderdag 9 april 2020

Vloerverf 2 componenten

Slijt- en krasvaste Vloerverf. Voor 21:uur besteld morgen in huis! Toepassing: Op nieuwe en bestaande ondergronden zoals beton, zand-cement.


Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. GAMMA vloerverf garage componenten grijs ,liter is een extra slijtvaste, zijdeglans - componenten vloer- en betoncoating.

De verpakking bevat tevens een vloerreinigingsmiddel. De verf is ideaal als duurzame afwerking van betonnen garagevloeren. Het product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. We leggen uit wat de voordelen zijn van - componenten vloerverf en waarom deze verf vaak beter geschikt is voor vloeren dan verf met component. Het probleem is dat de twee componenten een chemische reactie aangaan als ze samengevoegd worden.


Deze zorgt ervoor dat de verf meteen hard begint te worden. Wie een sterke vloercoating wil, kiest componenten betonverf. Een componenten betonverf.

Vloerverf die uit twee componenten bestaat is bijzonder complex van samenstelling. Er is een basisverf en een verharder. Nadelen - componenten garagevloerverf.


Soms zien we dat een - componenten garagevloerverf met epoxy de glans verliest bij sterke blootstelling aan UV-licht. Alle verf bestaat uit meerdere componenten , dus bij een componenten vloerverf zijn het er minder? In werkelijkheid is het een meer complexe verf. Het is verf met een extra kunsthars: epoxy of polyurethaan. Getoonde kleuren kunnen afwijken Let op: De weergegeven kleuren kunnen afwijken van de verfkleur die wordt geleverd.


Indien u meer zekerheid wenst betreft de te. Kies dan voor een speciale vloerverf , coating, betonverf of epoxy coating. Deze compononten tegelverf is een dekkende zijdematte tegelverf, en wordt speciaal voor u gemaakt in elke gewenste RAL-kleur (deze is niet retourneerbaar). Oersterke component vloercoating voor vrijwel alle ondergronden. Deze is geschikt voor vloeren en wanden binnen.


Betonverf componenten EPOXY tot KG blikken. Hierdoor gaat het sneller en wordt alles beter vermengd. Buiten zullen de meeste componenten betonverf gaan verkleuren in het zonlicht.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1- component betonverf, terwijl je binnen de keuze hebt uit 1- component of - componenten.

Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan. Vragen over het mengen van een - componenten vloercoating? Bestelt u een - componenten vloercoating bij Epoxywinkel.


Komt u er niet uit, of hebt u een andere vraag over het mengen van een - componenten vloercoating? Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts