vrijdag 24 april 2020

Woca floorpaint wit

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Let op: Wij adviseren om na het schuren altijd als eerste laag WOCA Base Primer Wit aan te brengen, om doortekening van inhoudsstoffen uit het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Na 2-uur kan de eerste laag Floorpaint aangebracht worden. Voor en tijdens gebruik de Floorpaint goed omroeren.


De verf kunt u gemakkelijk aanbrengen met een kortharige roller.

De eerste laag wordt met verdunt met water zodat de tweede laag goed. Het is aan te raden om het kleuren van vloeren met Floorpaint door een professional te laten uitvoeren. Woca Floorpaint wordt in lagen aangebracht. Het product zorgt voor een hoogwaardige beschermlaag, is sneldrogend en.


Verbruik 6-mper liter Voorgehard na uur en volledig uitgehard na 5-dagen bij 20°C. Het unieke watergedragen, polyurethaan gemodificeerde acryl verfsysteem is sneldrogend en slijtvast. Floor Paint is een uniek product dat zorgt voor een volle beschermlaag. Het is geschikt voor alle houtwerk, zoals vloeren en trappen.


Het watergedragen, polyurethaan gemodificeerde acryl verfsysteem is sneldrogend en geeft een duurzaam oppervlak dat eenvoudig te reinigen en te onderhouden is.

WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.


WOCA Floorpaint wit , dekkende watergedragen lakverf voor houten vloeren en meubels. om prijzen te zien. Het wordt aanbevolen om bij de eerste laag tot max. De proefzakjes komen in 25ml en zijn geschikt voor een enkel plankje. U kunt de proefzakjes gemakkelijk aanbrengen met een lakroller. De verf is verkrijgbaar in de kleuren wit , grijs en zwart.


Echter, het is een behoorlijke uitdaging om dit egaal dekkend wit te krijgen. Wat een trend is van de laatste tijd is helemaal een dikke witte vloer. Dat zie je bijvoorbeeld op dit bord. Voor de rest is hij helemaal dekkend wit of zwart of zoals op dit paneel helemaal grijs. The unique, modified polyurethane acrylic color sytem dries quickly and ensures a durable surface that is easyly to clean and to maintain.


Use WOCA Intensive Wood Cleaner for thorough cleaning. Sanding: - Of new surfaces: Sand with sanding paper grit 100. Wegens gevaar voor zelfontbranding altijd zorgvuldig omgaan met in olie gedrenkte pads en doeken.


Dekkende watergedragen verf voor houten vloeren.

Verkrijgbaar in wit , grijs en zwart. Aanbrengen met een waterlakroller in. Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer.


Het is gedurf dat moeten we te kennen geven, maar een wit geverfde houten vloer is zeker een unieke beleving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts