maandag 25 januari 2021

Zilveren wereldbol riviera maison

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Vergelijk Prijzen en Bestel! Dit aluminium beeld van een wereldbol staat op een houten onderzetter.


De wereldbol is maar voor de helft rond. Zo neemt hij niet teveel ruimte in beslag en staat hij perfect in een kast of bijvoorbeeld op de vensterbank. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar.


Ontdek onze meubelen en accessoires. Zilveren wereldbol kettinghanger. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk alles met riviera maison ! Riviera Maison voor jou en je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Laat u verrassen door de mooiste items in deze nieuwe collectie van Rivièra Maison. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal.


Zilveren wereldbol riviera maison

De items uit de nieuwe collectie zijn een mooie mix van producten met een klassieke Rivièra Maison uitstraling en producten in een stoere industriële stijl. Bekijk de uitgebreide collectie van Rivièra Maison online bij de Bijenkorf. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Kies uit 4producten vanaf € 99. De antieke wereldbol heeft een zilveren kleur voor het water en bruintinten voor het land. Hij staat op een sierlijk gesneden voetstuk van hout.


Zilveren wereldbol riviera maison

Je kunt op de wereldbol globaal de verschillende gebieden op de wereld aflezen, maar de zilveren Wereldbol op Voet is meer bedoeld als decoratie. Shop nu de houten meubels voor de woonkamer bij Rivièra Maison. De wandmeubels en kasten zijn net als veel van onze andere meubelen gemaakt van bijzondere houtsoorten. Het gaat bijvoorbeeld om gerecycled iepenhout en populierenhout, net als gerecycled hardhout van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een eyecatcher in elke ruimte, de Rustic Rattan Globe XL een wereldbol gemaakt van rattan.


Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Zilveren wereldbol riviera maison

De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts