maandag 25 januari 2021

Woonboulevard roermond

Woonboulevard roermond

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. De grote vestiging van Sijben kunt u nauwelijks missen.


Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. De meubelzaak Rofra Home bevindt zich op de tweede etage van het eigentijdse winkelcentrum. Bij binnenkomst ben je meteen al verrast door de unieke opstelling van meubels. Een (woon)wereld die je meevoert in prachtig ingerichte lofts, die je inspireert met smaakvolle en vernieuwende collecties en waar je echt advies krijgt.


Zo kun je jouw woonwensen waarmaken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf up-to-date! Bij Sijben vind je de grootste collectie (design) woon- en slaapmeubelen en keukens. Beleef Sijben in onze showrooms! De Drie woonstijlen Kies jouw favoriete stijl en raak geïnspireerd.


Een industrieël interieur is dé trend van dit moment en kun je. Meubelzaken liggen verspreid door de stad en op twee locaties verzameld: de meubelboulevard Vrijveld en het Retailpark plus Broekhin. Veel meubelzaken zijn elke zondag of regelmatig op zondag geopend. Doordat trends op het gebied van keukens telkens blijven veranderen, worden onze showrooms regelmatig vernieuwd.


Je kunt onze collectie showroomkeukens ook online bekijken. Bezoek de winkel en bekijk het ruime assortiment van deze toonaangevende woonwinkel. Beweeg met de muis over de plattegrond en.


Woonboulevard roermond

Roermond heeft een bijzonder groot meubelaanbod. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. In het riante Wooncenter van 12. Stap binnen in onze inspirerende woonwereld!


De boulevard biedt een enorm aanbod op het gebied van wonen, slapen en keukens in alle stijlen. Omschrijving Uitermate centraal gelegen aan de woonboulevard in Maasniel bevindt zich dit multifunctioneel inzetbare. We hebben verschillende winkelgebieden en meerdere. Aan het einde van de afslag linksaf slaan (linker rijbaan).


Woonboulevard roermond

Bij de rotonde rechtsaf slaan en vervolgens eerste afslag links. Artikelen en kortingspercentages kunnen per filiaal verschillen. Kortingspercentages gelden niet op reeds lopende aanbiedingen en acties. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus op=op.


Op onze woonboulevard heeft u waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij woonwinkel Woonsquare kunt u terecht voor de complete inrichting van uw woonkamer. Op zoek naar nieuwe meubelen voor uw woning?


Woonboulevard roermond

Woonboulevard Oldenzaal behoort tot de grootste woonboulevards van Nederland! Dan slaagt u zeker bij Woonsquare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts