maandag 15 juni 2020

Wandlamp groot

Wandlamp groot

Bel ons voor al uw vragen. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen. Bestel nu met de laagste prijsgarantie.


Wandlamp groot

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. De Philips myBathroom wandlamp Fit groot is een energiezuinige en duurzame wandlamp. De kwaliteitsdiffuser geeft kleuren realistisch en natuurlijk weer.


De wandlamp is gemaakt van kunststof. Design wandlampen zijn er in allerlei maten, soorten en kleuren. De lamp is centimeter hoog, 4centimeter lang. Een moderne wandlamp voor in de badkamer, een minimalistisch exemplaar voor in de slaapkamer of een industrieel item voor in de hal?


In onze collectie wandlampen vind je in het oog springende exemplaren die je elke dag een beetje blij maken. Wandverlichting zorgt voor extra sfeer. Door de juiste wandlampen kan u een muur of een voorwerp benadrukken. Avonds kan u bijvoorbeeld ook al uw verlichting doven behalve uw wandlampen.


Buiten wandlamp met sensor. De eigenzinnige lampen van dit unieke woonmerk zijn echte blikvangers en geven uw interieur nog meer sfeer! Afmeting: (hxbxd) 111x67xcm. De buitenlamp wandlamp is vervaardigd uit roestvrij staal en is zwart van kleur. Deze wandlamp met zijn klassieke vorm is in elk huis een echte elegante blikvanger.


Dit product wordt exclusief lichtbron geleverd. Een wandlamp voor duizend doeleinden. Stoere grote ronde bully voor aan de wand of aan het plafond. Deze vintage lamp is afgewerkt in een betonnen coating.


Door een leuke en unieke vorm te kiezen wordt een wandlamp al gauw een mooi accessoire in de woon- of slaapkamer. Bij fonQ vind je een groot aanbod waar ongetwijfeld iets naar jouw smaak tussen zit. Duizenden lampen op voorraad.


Bekijk ons grote assortiment wandlampen van vele merken. Wandlampen in de Aanbieding. Jij bepaalt hoe je betaalt. De kap heeft een diameter van 10.


De Moderne wandlamp Litho LED zwart groot behoort tot de serie Litho LED en valt onder de categorie hanglampen. Meer hanglampen uit de serie Litho LE vindt u onderaan deze pagina. Stoere wandlampen met een typisch industrieel uiterlijk. Industrie wandlamp in de woonkamer. Veel industrie wandlampen hebben metalen kapjes.


Daarbij zie je de stoere wandlampen ook terugkomen met een glaskapje of de originele wandarmatuur waar een los lampenkapje naar keuze op kan. Decoratieve wandlampen geven namelijk een mooi diffuus (gespreid) licht. Een praktische oplossing voor het belichten van de oprit, voor- of achterdeur is een buitenlamp wandlamp met sensor. Het indirect verlichten, via de muur, zorgt voor sfeer en warmte binnen uw interieur.


En door het uitlichten van deze muren lijkt de ruimte ook optisch groter. Uw wandlamp fungeert dan ook als stijlvol component aan de wand. Ook in dit armatuur zijn uitsluitend hoogwaardige materialen verwerkt. We hebben een groot aanbod aan wandlampen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, de woonkamer of de keuken. Direct meer sfeer in je ruimte met een wandlamp.


Wandlamp groot

Door middel van de wandlamp kun je bijvoorbeeld een donkere muur weer betrekken bij het interieur. De muurlamp met stekker zorgt ervoor dat de lamp direct te bedienen is. Plaats het armatuur naast je bed en met slechts een klik op de snoerstekker bedien je de wandlamp.


Je hoeft niet je bed uit om met een externe schakelaar de lamp aan of uit te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts