woensdag 3 juni 2020

Witte sprei

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Ontdek assortiment Spreien. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Witte Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Spreien , plaids en dekens zorgen altijd voor een leuke, frisse uitstraling in het interieur en bieden daarnaast natuurlijk warmte en zachtheid. In ons assortiment vind je een leuk aanbod witte spreien en dekens. Je witte sprei vind je bij Beter Bed.


Wit is de kleur van vrede en puurheid. Wit straalt daarnaast positieve vibes uit zoals kalmte en stilte. En laat dat nu precies zijn wat je wilt creëren in je slaapkamer.


Zo rust je lekker uit met onze witte spreien.

Deze spreien kun je gebruiken om over het voetstuk van je bed te. Sprei in de kleur wit met een ingeweven patroon. In het mooie subtiele ingeweven patroon herken je bloemen en bladeren.


De kleur is lekker fris wit waardoor deze sprei je slaapkamer een frisse, zomerse uitstraling geeft. De rand is mooi afgewerkt. Fijne witte katoenen sprei voor op je bed. Je kunt online een nieuwe standaard sprei kopen, we maken het je graag gemakkelijk.


Uiteraard zijn er verschillende soorten spreien beschikbaar en heb je de keuze uit diverse dessins. Zoek je naar een effen sprei in een bepaalde kleur zoals wit , beige of bruin? Bekijk daarnaast ook de spreien met een patroon en bijvoorbeeld de romantische dessins.


Jill Mooie effen witte sprei van het kwaliteitsmerk Essenza. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleuren klei en donker blauw. Met een subtiel patroon verwerkt in de sprei.


Verkrijgbaar in 1-persoons (180x265cm) en Litsjumeaux (270x265cm) De vulling is katoen en poleyster, 2gr m2. De tijk is 1 micofibre. Spreien geven je slaapkamer extra warmte en maken het lekker knus.


Verwissel je sprei elk seizoen of breng sfeer in je kamer met een nieuwe kleur of motief. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei.

Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt. Kies uit 1producten vanaf € 199. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


IKEA - VÅREL Sprei , wit , Met deze geweven katoenen sprei krijgt je bed een levendig, decoratief oppervlak en jij extra warmte en comfort. Te gebruiken als sprei voor een tweepersoonsbed of als extra grote deken. Ook verkrijgbaar voor eenpersoonsbed. Heerlijke linnen katoenen witte sprei voor op je bed.


Witte sprei voor een frisse uitstraling in je slaapkamer. Witte Bedsprei Cubes Beddensprei van een fijne zachte kwaliteit. De witte sprei bevat een subtiel kubussen patroon en is vervaardigd uit microfiber. Dit draagt bij aan een comfortabele en zeer goede nachtrust! Sprei Cubes Wit Witte beddensprei van een heerlijk zachte kwaliteit.


Sprei Chablis wit 1x 2Deze prachtige licht gewatteerde sprei Chablis is van het kwaliteitsmerk Bamar. Bij het merk Bamar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer met de gewatteerde bedspreien van HM in glanzende afwerkingen en gedetailleerde prints. Je ontvangt een gratis levering t. Het sprei heeft een luxe wafelstructuur in een effen witte kleur.


Met deze sprei kun je heerlijk op de bank zitten of over een opgemaakt bed leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts