maandag 8 juni 2020

Verduisterende vouwgordijnen ikea

Neem eenvoudig contact op. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij IKEA vind je rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur. We hebben een enorme keuze in stijlen, kleuren en materialen. Je vindt bij ons zware gordijnen, die je huis gezelliger maken, en dunne, lichte gordijnen die de zon binnenlaten en de nieuwsgierige blikken van de buren buiten houden.


Doordat er magneten in de tunnels zitten, kan je het rolgordijn eenvoudig ophijsen tot meerdere, vooraf bepaalde hoogtes. Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen.

Als u echter wel op zoek bent naar op maat gemaakte vouwgordijnen dan zijn wij het voordelige alternatief. Momenteel krijgt u tot korting op onze maatwerk vouwgordijnen ! Naast de verduisterende voering is er ook een mogelijkheid om uw vouwgordijnen te voorzien van een normale voering. Gevoerde vouwgordijnen kunt u gebruiken wanneer u een stof mooi vindt die toch te transparant is en inkijk heeft.


Voordelen van vouwgordijnen. Daardoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld kleine woningen of smalle ramen. Een ander pluspunt van vouwgordijnen is dat ze wel het raam, maar niet de radiator bedekken. Verduisterende vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?


De vouwgordijnen in combinatie met voeringstof zorgen ervoor dat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Daarnaast zorgt de verduisterende stof voor meer privacy, omdat inkijk niet mogelijk is. Onze verduisterende vouwgordijnen zijn door de speciale afwerking 1procent verduisterend. Dit maakt verduisterende vouwgordijnen zeer geschikt voor de slaapkamer.


Deze vouwgordijnen weren al het licht en zorgen er tevens voor dat inkijk van buiten niet mogelijk is. Om lichtkieren minimaal te houden, raden we u aan om te kiezen voor top down bediening. De verduisterende stof maakt dit product ideaal voor slaap- en kinderkamers. Een vouwgordijn is wasbaar op graden.


Maar denk ook eens aan werkruimtes waar het donker moet zijn of in presentatieruimtes.

Het vouwgordijn heeft een afmeting van 80x1cm. U kiest voor een dichte stof die aan de achterzijde een. Transparante of verduisterende vouwgordijnen. Dit vouwgordijn geeft je interieur een warme, sfeervolle uitstraling.


Binnen het assortiment vouwgordijnen heb je ook de keuze tussen verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen. Wanneer je een goede nachtrust wil hebben kies je voor verduisterende gordijnen om zo geen licht in de kamer binnen te laten. Wist je dat je ook bij deze gordijnen verschillende soorten hebt?


Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende vouwgordijnen , handig voor de ramen in de slaapkamers. Of voor lichtdoorlatende voor de ramen waar je alleen geen inkijk wilt. En natuurlijk hebben we heel veel verschillende kleuren en maten vouwgordijnen voor je. Op maat gemaakt en keuze uit verschillende stijlen. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis. Vouwgordijnen vind je bij HEMA. Of als gevoerde versie en vouwgordijnen met bies. Daarnaast hebben wij ook dim-out vouwgordijnen. Bij de verduisterende en gevoerde vouwgordijnen wordt er een voering achter de stof verwerkt.


Deze stoffen hebben van zichzelf al een dim-out voering aan de achterzijde die voor verduisterend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts