woensdag 15 juli 2020

Vouwgordijnen met baleinen

Vraag een gratis monster aan. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt.

Baleinen en verzwarings onderlatten voor vouwgordijnen en paneelgordijnen. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Baleinen , de horizontale latjes, zorgen ervoor dat je vouwgordijn strak hangt.


Vouwgordijnen met of zonder baleinen. Met baleinen wordt het doek gelijkmatiger opgevouwen. Er bestaan vouwgordijnen met. In deze tunnels doen we baleinen : dit zorgt voor een strak uiterlijk.


Het model is prima voor effen stoffen of stoffen met een verticale streep. Voor patroonstoffen niet, aangezien bij iedere balein een stukje van het patroon wegvalt in de tunnel.

U kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen , of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle modellen kunnen ook met een voeringstof worden besteld. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft alleen een onderlat. Op de achterkant stikken we ringetjesband zodat het vouwgordijn kan worden opgetrokken. Neergelaten hangt het als een vlakke lap.


Opgetrokken is het een nonchalante raamdecoratie. Dit model is geschikt voor effen stoffen, stoffen met een streepje en stoffen met een patroon. Bij keuze voor baleinen houdt u rekening met het volgende: uni en voile-stoffen tonen het mooist met ingestikte baleintunnels. Bij gedessineerde stoffen adviseert Multi Raamdecoratie opgestikte tunnels aan de achterzijde zodat het dessin niet wordt onderbroken. Klik hier voor de mooiste vouwgordijnen.


Met ingestikte tunnels ( baleinen ) aan de achterkant. Met opgestikte tunnels ( baleinen ) aan de achterkant. Deze verschillen zijn puur estetisch en functioneel is er geen verschil. In ons bestelproces kun je aangeven welke variant je wilt aanschaffen. Zelf vouwgordijnen makenWij laten u hier stap voor stap zien hoe u zelf een vouwgordijn met baleinen van een effen Inn Between stof kunt naaien.


Lichtdoorlatende vouwgordijnen met baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het vouwgordijn mooi strak.

Door de horizontale tunnels en baleinen blijven de gordijnen strak hangen. Je kunt bij A House of Happiness vouwgordijnen kopen in verschillende prijsklassen en modellen. Alles kan helemaal naar jouw smaak worden aangepast, bijvoorbeeld door de baleinen voor of achter te plaatsen of voor vouwgordijnen met biezen te kiezen. Mogelijk van haast elke stof op onze website. Of een combinatie met kaderranden.


Zelf een leuk stofje ook deze maken wij op maat. Neem dan contact op via het contact formulier voor en info. Schuif de baleinen er voorzichtig met een draaiende beweging weer in, zet ze weer op spanning met het bijgeleverde speldje. Leg het geheel weer op de vensterbank en rijg het koord weer door de ringetjes. Kies voor de warmte en sfeer, kies voor vouwgordijnen op maat.


De vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen met spanveren zodat de vorm van de stofbanen langdurig behouden blijft. De baleinen worden niet opgestikt maar ingeplooid. Voor een strak effect, zonder ongewenste kreuken. Bij GAMMA kies je uit vouwgordijnen met of zonder baleinen. De essentie zit hem vooral in het op de goede hoogte en recht stikken van de tunnels.


U zult merken dat als u ons plan van aanpak volgt, het maken van uw eigen vouwgordijn makkelijker is dan u denkt. Wanneer je een mooi patroon in je stof hebt en dit zichtbaar wil houden kun je kiezen voor baleinen aan de voorkant of een ovale balein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts