dinsdag 7 juli 2020

Waxinelichthouder koper

Kies uit producten vanaf € 425. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. En wat is er nou mooier dan een stijlvolle bruine waxinelichthouder op de vensterbank, schouw of tafel? Waxinelichthouder koper herfst 30cm.


Kwantum, daar woon je beter van!

Sfeervolle waxinelichthouder , de buitenkant is mat zwarte kleur en de binnenkant een koper kleur. Als je een kaarsje erin brand schijnt het koper prachtig! Het is een handgemaakt waxinelichtje van metaal. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het vlammetje van de kaars is in deze houder goed zichtbaar.


Dit zorgt direct voor wat sfeer in de kamer.

Het houdertje is door het kleine formaat op verschillende plekken in huis te zetten. De waxinelichthouder wordt opgestuurd in een te kleine doos, waardoor hij de eerste keer stuk aankwam. We konden hem zonder problemen terugsturen en de tweede keer zat hij ook in een te kleine doos, maar was hij nog wel heel.


Met deze moderne waxinelichthouder brandt het kaarsje echt dicht bij uw geliefde. Reddingsboei waxinehouder blauw € 3. De stervormige gaten in de ronde houder zorgen voor een sfeervolle verlichting van de ruimte. Met deze groenkleurige waxinelichthouder van Bloomingville breng je sfeer in jouw interieur.


Deze waxinelichthouder Koper geeft het perfecte licht tijdens de feestdagen of op een romantisch avondje met je geliefde. Door het reliëf in het glas ontstaat er een mooi lichteffect wanneer er een kaarsje in gebrand wordt. Combineer de houder met andere waxinelichthouders, kandelaren en vaasjes voor een compleet plaatje. Daarom mogen kaarsenhouders niet ontbreken in een huishouden.


Door de geperforeerde gaatjes schijnt het licht mooi gefilterd door de houder heen. Oosterse waxinelichthouder van metaal en filigrain patronen erin verwerkt door kleine ronde puntjes erin. Met de hand gemaakt in India dus een uniek waxinelichtje welke sfeervol schijnt bij u thuis op de tafel. Ook voor een restaurant is dit een waxinelichtje welke zeker gezellig zal schijnen op de tafeltjes onder het eten.


Deze Bloomingville waxinelichthouder past perfect in de woontrend van gou zilver en koper. De open kruisjes in het midden van de koperen waxinelichthouder zorgen voor een speels effect. Dankzij de hendel is de kaarsenstandaard bovendien gemakkelijk te verplaatsen.

Combineer een paar verschillende modellen van Bloomingville op tafel. Bijzondere inklapbare waxinelichthouder gemaakt van koperkleurig metaal. Openingstijden: Donderdag: 13. Overige dagen op afspraak en bestelling. Theelichthouder zwart met koper bestellen.


De afmeting van het theelichthoudertje is ca. Bedrukking van bladmotief en grijs aan de buitenkant en koperkleurig aan de binnenzijde. Handbeschilderde waxinelichthouder hart, koper kleur, 29cm, €95. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.


Ook is de waxinelichthouder zeer geschikt als cadeau ze geven een betoverende sfeer in huis doordat alle glazen vormen licht geven. Iedereen heeft wel deze theelichten in huis om de eettafel aan te kleden met feestdagen en gezellige etentjes thuis. Bestel online de goedkope waxinelichten in vele kleuren zoals groen, blauw, rood en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts