woensdag 29 juli 2020

Windlicht house doctor

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Windlichten van alle merken op beslist. Een neutrale tint hout, een mooie strakke druppel vorm. Je kunt de lantaarn Balu hierdoor in ieder interieur wel kwijt.


Als buitenlantaarn op je terras. Gratis bezorging vanaf 20. Het onderste gedeelte van het windlicht is voorzien van de natuurlijke eigen tint van bamboe, het bovenste gedeelte is geverfd in de kleuren wit en grijsgroen.


De windlichten en lantaarns uit onze collectie zijn juist gekozen door de sfeervolle lichtval die ze geven. Het windlicht heeft een hoogte van centimeter, inclusief het hengsel heeft de lantaarn zelfs een hoogte van centimeter.

Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer. Ook kun je deze windlichten aan de pergola in de tuin ophangen. Wil je de windlichten nóg leuker maken? Teken met watervaste stift, verf met aquarelverf of plak er allerlei stickers op. Hoewel je grote windlichten louter kunt gebruiken als windlicht , kun je nog veel meer met deze woondecoratie.


Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen.


Duizenden tevreden klanten. Kies uit 1producten vanaf € 50. Kamers vrij in Inhouse Hotel. Het windlicht is gemaakt van bamboe en glas en geeft een mooi lichteffect wanneer er een kaars in gebrand wordt.


De gaatjes zorgen voor een unieke en sfeervolle verdeling van het licht. Perfo is gemaakt van staal en afgewerkt met een matte koperfinish waardoor hij een warme uitstraling heeft. Leuk om er een paar bij elkaar te zetten of samen.


Verwendete Materialien sind Porzellan, Keramik, Glas, Holz oder Eisen. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. House Doctor ist Vielfalt pur.

Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Dabei sehen sie toll auf Möbelstücken aus, oder können auch auf dem Boden wunderbar dekorativ wirken. De items worden ontworpen door eigen ontwerpers en zijn van hoge kwaliteit.


Alles om jouw interieur een boost te geven! De verschillende materialen, kleuren en texturen combineren mooi voor een sfeervol interieur. Zo creëer je een persoonlijke, inspirerende en unieke woonstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts