vrijdag 18 september 2020

Wandspiegel badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoe vaak kijk jij in de spiegel?


Grote kans dat het vaker is dan je denkt.

Bij GAMMA koop je badkamerspiegels in alle soorten en maten, van strakke badkamerspiegel met verlichting en verwarmingselement tot een ronde, vierkante of rechthoekige spiegel. Het is natuurlijk van belang dat u zichzelf goed kunt zien in de spiegel, maar daarnaast moet de spiegel er natuurlijk ook mooi uitzien en goed passen bij de rest van uw badkamer. Wandspiegels in de badkamer. Een essentieel element voor boven je badmeubel of wastafel is een badkamerspiegel.


Een ideale badkamerspiegel is een spiegel in de vorm van een kast oftewel: spiegelkast. Een spiegelkast heeft zo zijn voordelen: Tandpasta, gel, scheerschuim, zeep, etc. Je bewaart al je spullen direct op ooghoogte. Gemiddeld brengen we dagelijks driekwartier voor de spiegel door.


Van tandenpoetsen in de badkamerspiegel tot het uitzoeken van een outfit of een snelle blik in de wandspiegel om te zien of ons haar nog goed zit.

En als je toch kijkt, waarom dan niet in een stijlvol exemplaar? Een badkamerspiegel is onmisbaar in de badkamer. Je wilt er toch verzorgd uitzien als je de deur uitgaat!


En wat is een badmeubel zonder spiegel? Details Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en daardoor ziet iedere badkamer er weer anders uit. Op zoek naar een stijlvolle spiegel in de badkamer ? Dankzij de verwarming is de spiegel niet meer beslagen. Ben je op zoek naar meer dan een spiegel? Kies dan voor een spiegelkast.


Heb je een wandspiegel , een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor je kast of toilettafel nodig? Hierdoor maak je je kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware ‘doorloopt’ in de spiegel. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote wandspiegel in je woon- of eetkamer en voor een kleiner exemplaar in je badkamer. De badkamer is niet de juiste plaats om zelf als elektricien aan de slag te gaan.


De woorden natte ruimte en vochtige ruimte zeggen het eigenlijk al: Hier wordt er in bad gespetterd en met water gesprayd. Voor de installatie van lampen gelden daarom speciale regels. Bestel direct jouw badkamers op beslist.


Een make-up spiegel of scheerspiegel is handig in iedere badkamer.

Doordat er vaak een vergrootspiegel aan de ene kant van de spiegel zit, kun je veel preciezer scheren of je make-up op doen. Aangezien u de spiegel in de badkamer zal gebruiken is het verstandig om deze niet te klein te kiezen. Vooral wanneer uw badkamer relatief klein is, doet u er verstandig aan de ruimte groter te laten lijken met behulp van een spiegel. Onze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen met verlichting. Ook bieden we genoeg badkamerspiegels zonder verlichting aan.


Badkamer spiegel zonder verlichting. Hier wordt vaak voor gekozen als er al voldoende verlichting in de badkamer is. Of als je bijvoorbeeld inbouw spots boven de wastafel hebt hangen.


Met ons grote assortiment bijzondere spiegels haal je niet zomaar een spiegel in huis. Er zijn diverse wandspiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Een wandspiegel kan het licht reflecteren en nieuwe dimensies creëren in een ruimte.


Door het kiezen van de juiste spiegel, kan je het ontwerp van een kamer veranderen en een echt style-statement maken. Een spiegel voor aan de wand kan je zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Levering van onze badkamer spiegels.


Binnen Nederland en België bieden wij altijd gratis verzending aan. De levertijd is vaak tot werkdagen, maar kan per spiegel merk variëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts