dinsdag 29 september 2020

Warmte isolerende folie

Bestel het nu gemakkelijk online! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, en dubbel glas krik je op tot HR-glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas.

De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn. Door gebruik te maken van onze warmte isolerende folie kunt u wel tot energie besparen! Onze speciallisten adviseren u graag over onze zon- en warmte -werende folies , protectie en veiligheid en onze duurzame oplossingen. De warmte isolerende raamfolies van CD Design zijn uv-weren veilig en inkijk-werend.


Zeer scherpe prijs warmte. Man Protection biedt een isolerende raamfolie die ‘s zomers de zonnewarmte buiten houdt en ‘s winters de radiatorwarmte binnen houdt. De LLumar Enerlogic biedt ten opzichte van andere folies een aanzienlijk hogere isolatiewaarde.


Dat komt doordat de folie is voorzien van een speciale isolerende laag, de zogenaamde Low-E.

Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten.


Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. De nieuwste innovatie op gebied van isolerende folie is Thinsulate. Geen enkele andere folie behaalt zulke goede resultaten op verschillende fronten. De isolatie komt overeen met een extra raam (isolatiewaarde van ). Deze hybride folie ( warmte isolatie i.c.m. warmtewering) is met name ontwikkeld voor toepassing op monumentale panden.


Warmte isolerende folie Glasfolies met lage emissiviteit (low E) zijn ontworpen om het comfort binnenshuis in de winter te verhogen door een deel van de binnen gegenereerde warmte terug naar binnen te kaatsen om warteverlies door vensters te beperken. Net zoals dubbelglas dat doet. Zo heeft u het hele jaar door profijt van de raamfolie. We hebben in ons assortiment meerdere raamfolie types. De Ecolux is het meest heldere folie type.


Hij heeft een lichtdoorlaat van en een. Bovendien loop je het risico om schimmel onder de folie te krijgen. Haast en isoleren gaat niet goed samen, dat zie je bijvoorbeeld ook bij het isoleren van een huis. Voldoende tijd voor de klus nemen zorgt voor positieve isolerende raamfolie ervaringen.


Maar… ben je wel geduldig en heb je al eens een folie op een raam.

De oplossing bestaat uit het veranderen van de wandopbouw, zodat minder waterdamp aan de warme kant in de wand komt dan dat aan de koude kant kan worden afgegeven. Hiertoe kunnen dampdichte of dampremmende folies aan de warme kant worden aangebracht, of men kiest de bouwmaterialen zorgvuldig op basis van hun dampweerstand. Deze folies werken ook zonwerend in de zomer. Tegenwoordig is warmte -isolatie een niet weg te denken onderdeel geworden in het gebouwontwerp.


Dunne isolatiematerialen zijn vooral geschikt bij lage opbouwhoogtes, dikkere beschikken over goede warmte - isolerende eigenschappen en zijn bijvoorbeeld geschikt voor het compenseren van een oude plankenvloer. Folie met vochtwering is geschikt om op minerale ondervloeren te leggen. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen. Aangezien er minder warmte verloren gaat hoeft de verwarming minder vaak of minder warm aan en dat zorgt er voor dat het dus ook nog eens voordelig werkt voor je portemonnee.


Ook de vervelende tocht waar je soms mee te maken hebt wanneer je vlak naast een raam zit zal minder worden door het isolerende folie. Eigenlijk alleen maar voordelen dus! Transparantie: Folies zijn tegenwoordig in allerlei vormen verkrijgbaar en dit varieert van heel transparant tot een super spiegelende folie (maximale warmte reductie van ca , let op: warmtewerend glas is maar ca warmtewering) Levensduur: folies gaan gemiddeld ca jaar mee waarvan in sommige gevallen jaar garantie van de leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts