donderdag 24 september 2020

Wekker met licht voor kind

Ontdek wat wake-up lights voor u kunnen doen. Ook in de winter opgewekt uit bed kunnen stappen? Dit kan met een Wake Up Light! Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang.


Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht.

Wekkers van alle merken op beslist. Specialistisch advies nodig? De wekker bestaat uit een digitale klok en een display waarop twee plaatjes te zien zijn. Wanneer je kindje slaapt, zie je op het display een slapend figuurtje.


Zodra je kindje op mag staan, gaat het plaatje met een spelend figuurtje branden. Geschikt voor kinderen: de wekker is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk af te lezen via het grote LCD-scherm voor kinderen. Nachtlamp: dankzij de lichtfunctie kan de wekker ook als nachtlampje worden gebruikt.


Kleurverandering: met verschillende kleuren licht de wekker op verzoek in kleurrijke kleuren in de kinderkamer op.

Deze kinderwekker is te koop in kleuren: roze, mintgroen en blauw. Met behulp van de speciale kinderwekkers kan je het tijdsbesef wat beter aanleren. Op schooldagen wordt je zoon gewekt met zijn favoriete radio kanaal en in het weekend zet je de wekker iets later om aan te geven wanneer hij uit bed mag komen. Bobby is het nieuwe beste vriendje van jouw kindje ! Zowel voor jou praktische als mooie spulletjes kan je terecht bij Garant-o-Matic.


Nu begint ze wel steeds meer te wennen aan de wekker en daardoor doet de wekker nu meer waar hij voor bedoelt is haar langer in bed houden. In vind het licht wat de wekker geeft erg vel! Dat zou misschien aangepast kunnen worden. Het cijfer wat we geven is een 7. Ik denk dat als ze nog wat ouder is het beter werkt.


Het ligt ook aan het type kind ! Voor de kinderen zijn er wekkers met hun. Sound Control - Dimbaar licht - Draadloos of met. Bekijk ons grote assortiment wake-up lights van vele merken.


Deze wekkers voor kinderen helpen met behulp van licht , geluid en andere leuke technieken (of magie!) om aan te geven wanneer je kind mag opstaan en naar jullie slaapkamer mag komen of wanneer ze nog in bed moeten blijven liggen. Er zijn verschillende soorten te koop, wij zetten de beste slaaptrainers voor uw peuter op een rij.

Door de snooze-knop in te drukken, gaat ook het lampje branden. De wekker heeft drie verschillende geluidjes om mee wakker te worden en heeft ook een snooze-functie. U ontwaakt geleidelijk met zacht licht dat langzaam helderder wordt.


Het gebruik van licht om wakker te worden heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van normale wekkers. Dit maakt het ontwaken aangenamer. Vooral voor mensen die van nature geen ochtendmensen zijn hebben baat bij een lichtwekker. Met de Wake-up Light wekker wordt de opkomst van daglicht nagebootst die dit voor jou in je donkere kamer doet! Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker.


Bekijk dan online het assortiment aan verschillende wekkers. Kies jij voor een ouderwetse, authentieke wekker die maar één. Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag.


Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts