woensdag 7 oktober 2020

Watergedragen epoxy

EPOXY COATING WE is een twee-componenten epoxy coating voor het verfraaien, stofvrij, vloeistofdicht maken van diverse ondergronden. Voor onze complete COATING BROCHURE klik hier. De watergedragen epoxy coating is een coating op basis van componenten.


Deze epoxy coating wordt meestal toegepast in parkeergarages of archieven. De basis voor een ideaal coating systeem is een grondige analyse van de ondergrond. Deze coatings kunnen worden aangebracht tot een laagdikte van 1mm.

Watergedragen , gepigmenteerde, zijdeglanzende sealer. Deze vloer raden we aan als u een duurzame vloer wil die makkelijk zelf is aan te brengen. Dit soort epoxy droogt iets minder snel dan epoxy op thinnerbasis, waardoor je langer gebruik kunt maken van de epoxy die je hebt gemaakt en dus minder hoeft te haasten met het aanbrengen. Epoxy dat wordt verdund met water wordt vaak het meest.


Gepigmenteerde, 2-componenten vloercoating WB, in water geëmulgeerde epoxy vloercoating met zeer brede toepassing mogelijkheden. Sealer en coating voor vloeren en wanden, mechanisch en chemisch te belasten. Na droging ontstaat een zijdemat eindresultaat.


Sikkens Wapex 6Mat is een watergedragen , matte, twee-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars.

Wapex 6wordt toegepast voor de duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Over de gangbare reparatiemiddelen, zoals epoxy en polyester, kunnen watergedragen verven worden gezet. Ze moeten wel eerst goed droog en goed geschuurd zijn. Isoleren watergedragen muurverven even goed als oplosmiddelhoudende verven? Bij de eerste generatie watergedragen muurverven was dit niet het geval.


Verder zijn watergedragen verflagen gevoelig voor rubber waarin weekmakers zijn verwerkt, zoals bij pvc-tochtprofielen. De verffilm kan door de weekmakers worden aangetast en kan daardoor zacht en kleverig worden. K of 2K vloeren met anti-slip mogelijk in diverse kleuren.


Dien nu een beoordeling in. Polyfilla pro W1is een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden in nieuw en bestaand schilderwerk binnen. Dit product is speciaal voor gladde afwerking met watergedragen lakken. Garagevloer coating en epoxy coating.


De garagevloer coating is een duurzame topcoating die bestand is tegen warme banden, chemicaliën, vlekken en slijtage. De speciale epoxy coating die je bij GAMMA koopt, is te gebruiken voor ondergrondse muren, maar ook voor vloeren. De coating is waterdicht en slijtvast. Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden.


In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings.

WIXX 2K Epoxy AQ 7Betoncoatingis een 2-komponent, volledig oplosmiddelvrije, watergedragen , reukarme en eenvoudig te verwerken betonverf voor slijtvaste vloerafwerkingen. De product specifieke chemische samenstelling resulteert in een gebruiksvriendelijke en veilige applicatie en een zeer goede slijtvaste vloerafwerking met uitstekende hechting. Deze budget twee componenten watergedragen epoxycoating is speciaal ontwikkeld voor het beschermen en stofvrij maken van beton- en zandcementdekvloeren. TOEPASSING: Coating wordt toegepast waar een slijtvaste en vloeistofdichte wand- of vloerafwerking vereist is.


SprayMax Epoxy Primer spuitbus is een 1-componenten sneldrogende EP primer voor professioneel gebruik. Kunststofvloeren Nederland is gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende kunststofvloeren en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Bolidt kunststoftoepassingen. Daarnaast leggen wij ook epoxy , polyurethaan en troffel- gietvloeren.


Heeft u mooi authentiek hout met bijvoorbeeld nerven of knoesten? Epoxy is uitstekend geschikt om hout mee te conserveren, verlijmen of te restaureren. Geen wonder dat epoxy tegenwoordig veelvuldig gebruikt wordt bij het bewerken van hout. Een laag epoxy kan worden aangebracht op hout en geeft een mooi glanzend uiterlijk. Sikkens Redox BL Forte is een watergedragen 2-componenten epoxy grond- en aflak voor metaal.


Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. Bij besteding van €1aan Sikkens verf ontvang je een lekker gratis ontbijtje bij Bakker Bart. Er zijn zo veel soorten plamuur! Welke heb je nu nodig voor hout en metaal? En wat voor componenten plamuur, houtplamuur en staalplamuur is er allemaal?


Door de goede mechanische bestandheid zijn tweecomponenten epoxy coatings uitstekend geschikt voor de toepassing op betonnen vloeren. Vandaar dat vloercoatings meestal van epoxy zijn gemaakt. Epoxy coatings kunnen afhankelijk van de toepassing oplosmiddelhouden oplosmiddelarm, oplosmiddelvrij en watergedragen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts