donderdag 15 oktober 2020

Wollen dekens

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verzending vanaf €in uur. Design, Direct Van De Makers. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wollen dekens

Al onze dekens komen van de beste europese fabrikanten, zoals Aabe dekens en Dormirsol zuiver wollen dekens. Bij ons besteld u de dekens eenvoudig via deze site, maar u kunt de dekens ook telefonisch bestellen of per gewone e-mail. In onze deken webwinkel vindt u een ruim assortiment van o. AaBE dekens , Sole Mio dekens , Seasons wollen dekens maar ook plaids en katoenen dekens , leverbaar In verschillende prijzen. De oude en bekende merken AaBE en Sole Mio dekens maken nog de traditionele scheerwollen dekens.


Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Wollen Dekens koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wollen deken - Met een wollen deken van Sole Mio slaapt u gegarandeerd behaaglijk warm het hele jaar rond! Onze wollen dekens worden gemaakt van 1 zuiver scheerwol.


Het gewicht van deze wollen deken is zo afgestem dat u er het heel jaar onder kunt slapen. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het onderhoudsadvies voor deze dekens is als volgt: Deze wollen dekens kunnen chemisch worden gereinigd. Bij normaal gebruik hoeft een deken niet vaker dan één keer per jaar te worden gereinig omdat natuurvezels geen stof aantrekken, vasthouden en weinig vetten opnemen. Dekens : mooi, warm en comfortabel Als het buiten koud is, is een wollen deken een onmisbaar item in huis.


Wollen dekens

Het is een heerlijk warm en comfortabel item voor over je bed. Je gebruikt een deken als extra laag over je dekbed. Ook zijn er steeds meer mensen die terug willen naar slapen onder een wollen deken. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen.


Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Welke deken moet je kiezen?


Zorg ervoor dat de deken bij de maat van je bed past. Er bestaan eenpersoons-, tweepersoons- en lits-jumeauxdekens. Zoek je een dekentje voor op.


AaBe is al sinds mensenheugenis bekend om zijn 1 zuivere scheerwollen dekens. AaBe doet van zich spreken door een mooie, jonge collectie dekens en plaids. Behaaglijk als de beddendeken van vroeger, voor het binnen- en buitenleven van nu. Koop nu dekens voor uw huis. Wol plaids tegen lage prijzen.


Bestel hier woondekens online. Een mooi geschenk voor op kraamvisite! Alle wollen dekens die wij via onze webshop aanbieden zijn gemaakt in de Baltische Staten en van hoge kwaliteit zuivere scheerwol, lamswol en merino wol. Stuk voor stuk prachtige geweven wollen dekens in een steeds wisselende en. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De wollen dekens zijn milieuvriendelijk en uitermate veilig in gebruik en verschaft bovendien het hoogste comfort. De holle structuur van wol zorgt voor een goede isolatie en is luchtdoorlatend. Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar.


Wollen dekens

Een deken van natuurlijke vezels is onvervangbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts