woensdag 17 februari 2021

Xvlp verfspuit

Specialistisch advies nodig? Verfspuiten van topmerken. Klanten waarderen ons met een 9. Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Een XVLP verfspuit wordt veelal ingezet voor kleinere professionele projecten.


Denk aan deuren, kozijnen, enkele wanden etc.

Nagenoeg alle verf kan met een XVLP verfspuit verwerkt worden. Airless techniek zijn: minder spuitnevel, eenvoudiger in gebruik, sneller reinigen, makkelijker van kleuren verwisselen. Deze zeer duurzame XVLP verfspuit is vervaardigd uit grotendeels hoogwaardig aluminium.


Eenvoudige reiniging en kleuren verwisselen. Net zoals als het HVLP principe heeft een XVLP verfspuit ook opzetstukken. HEA, HVLP, XVLP verfspuiten van Graco, Wagner en Titan met garantie en binnen een dag bij u af.


Bekijk direct hoe wij u kunnen. De XVLP techniek geeft hetzelfde spuitbeeld als Airless en is derhalve uitstekend geschikt voor het professioneel spuiten van deuren, kozijnen, kasten etc.

De XVLP serie heeft een hogere verstuivingscapaciteit door een grotere luchthoeveelheid en een grotere vlakdekking dan andere lagedrukapparaten. Met het WAGNER XVLP spuitsysteem (bestaande uit turbine en verschillende spuitopzetstukken) kunnen lazuren, standaardlakken, hoogviskeuze lakken en muurverf worden verwerkt in een kwaliteit die professionals overtuigt. Een HVLP verfspuit is ideaal voor kleine en middelgrote verfklussen. HVLP staat voor High Volume, Low Pressure.


De Wagner XVLP Wallspray is met name geschikt voor het bewerken van muren. Dit opzetstuk is met name geschikt voor latexverf of andere muurverf. HVLP technologie is één van de nieuwste trends op verfspuit techniek. Superfijne afwerking, projecten worden spiegelglad afgewerkt. Nauwelijks nevel, door lage luchtdruk.


Geschikt voor kleine hoeveelheden, geen volle materiaalslangen. Met een verfspuit wordt je verfwerk kinderspel en je bent absoluut verzekerd van het beste resultaat. Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken schoon, stof- en vetvrij, droog en, bij metaal roestvrij, zijn voordat je aan de slag gaat met de verfspuit. Wagner een Duitse fabrikant die een van de wereldwijde marktleiders is.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel gemakkelijk en snel online. Vraag vrijblijvend deskundig advies.


XVLP - Perfekte Oberfläche durch bessere Zerstäubung von höherviskosen Materialien und dabei noch richtig schnell arbeiten. Gemeinsam mit professionellen Anwendern wurde eine neue Generation von Turbinen entwickelt, die Ihnen eine perfekte Qualität und Funktionalität bietet.

Hierdoor kunnen er probleemloos alle soorten ( hoogviskeuze) lakken, beitsen, dispersie- en latexverven worden verwerkt. Universele verfspuit voor projecten tot m². Schrijf de eerste productbeoordeling van dit product.


Als je een verfspuit met een verfreservoir hebt, dan giet je de verf in de beker en draai of klik je deze op de verfspuit. Bij sommige verfspuiten kan de verf direct uit verfemmer worden opgezogen. In dat geval hoef je de emmer alleen maar bij de turbine van de verfspuit neer te zetten en de juiste slang in de emmer te steken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts