donderdag 25 februari 2021

Ypsilon karaf

Serveer uw drankje in een mooie karaf , van kunststof of glas. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.


Kristalservies van horecakwaliteit.

Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment karaffen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online.


De schenkrand is afgeslepen met een laser, waardoor de karaf niet druppelt bij het uitschenken. Met deze karaf haalt u topkwaliteit in huis voor een betaalbare prijs. De Karaf Ypsilon liter kan worden bedrukt met uw logo of tekst in meerdere PMS kleuren.


De bedrukking op onze karaffen is krasvast en afwasbestendig.

Mooie karaf geschikt voor elk moment. Bestel hem dan snel in onze winkel! Deel dit product via WhatsApp. Karaf Ypsilon Wijnkaraf Ypsilon graveren als cadeau Deze simpele wijnkaraf is een ontzettend leuk product en wanneer u hem laat graveren ontstaat er een gepersonaliseerd cadeau dat geschikt is voor veel feestelijke gelegenheden in het leven. Bent u op zoek naar een stijlvolle karaf ? Dankzij de kurk kunt u de inhoud eenvoudig afsluiten.


Deze karaf combineert kwaliteit met functionaliteit. Daarnaast beschikt dit product over een prachtig design. De grootste collectie karaffen vind je hier! Karaffen tegen de laagste prijzen. Vandaag bestel morgen in huis!


Wilt u ook graag een mooie gekleurde karaf ? De karaf wordt geleverd zonder deksel. Een echte must voor iedereen die houd van een stijlvolle gedekte tafel. Je kunt het glaswerk eenvoudig reinigen aangezien ze vaatwasserbestendig zijn. Vraag een offerte aan of bestel!


Bormioli Karaf Ypsilon Met Kurk. Dit glas heeft als eigenschap dat kraakhelder is en dat het zeer sterk is. Hoogte: 2mm Diameter: mm, 1cl inhoud - Productie proces: uw opdruk wordt na opdrukken nogmaals afgelakt en ingebakken, hierdoor is uw logo of opdruk gegarandeerd vaatwasbestendig.

Verpakking: breukvaste kartonnen doos. Leverbaar per doos van stuks. Deze glazen karaf is op meerdere manieren te gebruiken, ze zijn te gebruiken als karaf om een vloeistof in te doen. Maar deze karaffen zijn ook te gebruiken als notenkaraf.


De bodem van de karaf is voorzien van een stevige bodem, hierdoor zal de karaf niet snel omvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts