vrijdag 19 maart 2021

Zitkussen fysio

De Goedkoopste in Nederland! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie.


Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!

Verschillende zitkussens , waaronder balkussens, zitwigkussens en airgo kussens voor een correcte zithouding. De Sissel Sitfit Zitkussen optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. Met behulp van dit kussen gaat iemand automatisch rechter zitten. Bij actief gebruik van de Sissel Sitfit Zitkussen worden de spieren van de rug versterkt zonder het doen van oefeningen. Sissel biedt producten op het gebied van fitness, wellness en gezondheid.


Sissel is in Zweden ontstaan en heeft meer dan jaar ervaring. Enkele bekende producten van TOGU zijn balkussens, zitkussens , zitballen en fysioballen (zie onderstaande producten).

Deze zitkussens met uitsparing ontlasten uw zitvlak door druk weg te nemen op de pijnlijke plek. Er zijn twee uitvoering, met een uitsparing: aan de achterkant voor het staartbeen of stuitje (coccyx). Alprovi levert oefenmaterialen voor therapie, fitness, revalidatie , scholen, sportverenigingen zoals zitkussen , zitballen, sportballen, wiebelkussen, warmte- en. Met het uitgebreide assortiment aan anti-decubitus en positionerings zitkussens van JAY is er altijd een goed rolstoelkussen om optimaal te zitten. Speciaal voor medische doeleinden ontworpen, dragen deze zitkussens bij aan uw heling en comfort tijdens het zitten.


Ook voor als uw wervelkolom extra steun nodig heeft, zijn speciale rugkussens de oplossing. Heling Omdat we een gevarieerd aanbod hebben van ergonomische zitkussens , kan iedereen wel een zitkussen vinden. Als fysio -webshop bieden we u diverse producten die zowel voor therapeutische doeleinden als voor fitness kunnen worden gebruikt. Bekijk ons gehele baby kind assortiment online.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt! Het Novamed Orthopedisch Zitkussen is het nummer zitkussen van dit moment en wordt aangeraden door ons medisch team wanneer u een ingezakte zithouding heeft of wanneer u last heeft van de onderrug.


Zonder enige oefeningen kunt u uw spieren sterker maken met optimaal resultaat. Favoriten In winkelwagen AbleHarley lumbaal kussen € 496. Van kleine tot grote ballen!

Toys2Move heeft een breed assortiment zitkussens en oefenballen van het merk Gymnic en Togu. Stuitklachten ook wel coccygodynie (afgeleid van os coccygeus dat staartbeen betekent) Patiënten die pijn hebben aan het staartbeentje (stuitje) kunnen hier veel. Het balkussen zitkussen is kleiner dan een gemiddeld zitvlak van een stoel. Het past daardoor altijd op een stoel en neemt geen extra ruimte in beslag.


Dit balkussen wordt gewaardeerd door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Door de diverse (mobiele) therapeutische oefeningen die er mee uitgevoerd kunnen worden. Praktijk Fysiotherapie bestaat uit een betrokken en gemotiveerd team van fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten en secretaresse. Met diverse specialisaties zijn wij werkzaam op locaties: Havelte, Uffelte, Wolvega, Appelscha en Zuidveen.


Fysio voor volwassenen en kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts