dinsdag 23 maart 2021

Zonwering voor serre

Zonwering voor serre

Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf. Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide.


Jouw officiële ticket retailer! Haal het beste uit je sightseeing! Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis. Kies uit 7producten vanaf € 70. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een loopwagen op wieltjes zorgt voor het goed functioneren en het soepel lopen van uw serrezonwering. De serre zonwering is koppelbaar zodat de breedte vrijwel onbeperkt is.


Het is eventueel ook mogelijk om de serre zonwering verticaal door te laten lopen. De doeken zijn 1 acryl geweven met een gewicht van ca. Dit type zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres.


Fraai van design en met bescheiden afmetingen. Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar mm uit. Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat. Voor een bovenliggende serre zonwering hebben we een serre dak met de dragende liggers beneden het glasoppervlak.


Het dak is dan nagenoeg vlak aan de bovenzijde. Deze situatie is ideaal voor deze serre zonwering. Het systeem staat dan op pootjes boven het glas.


Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak.


Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat! Een aangename temperatuur in uw serre of onder uw terrasoverkapping? Via geleiders glijdt het zonweringdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren.


Voor prijzen op maat voor de plaatsing van serrezonwering kan je terecht op deze pagina. Soorten zonwering serre 1) Buitenzonwering. Een serre zonwering voor buiten heeft als voordeel dat je geen ruimte verliest in de serre en dat het zonlicht maximaal kan geblokkeerd worden.


Het product beschermt je interieur en houdt je huis koeler, zodat je optimaal kunt genieten van je serre. Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering. Zonwering voor serres of terrasoverkappingen.


Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Een vrij uitzicht in de tuin in een beschermde omgeving: serres en overdekte terrassen verenigen het beste van binnen en buiten.


Zonwering voor serre

Opdat u onbeperkt van uw kostbare tijd kunt genieten, beschermen markilux design-schermen serres en terrasoverkappingen tegen krachtige zonnestralen en hoge temperaturen. Shop direct lichtgewicht voortenten online. Beslist de laagste prijzen. De Weinor serre zonwering van Bohaco wordt gemonteerd aan de buitenzijde boven op het serredak. Hierdoor worden de zon en daarmee de warmte het beste tegengehouden.


Naast zonwering voor op het dak is er ook een variant die over het dak en de verticale voorzijde van de serre loopt. Om te zorgen dat uw zonwering perfect op maat gemaakt is, hebben wij een aantal tips voor het inmeten. Neem de breedte van de serre of veranda gemeten boven op het dak van de serre. Kies voor zonwering op uw serre dak en creëer het hele jaar door een fijn klimaat in uw serre. Doordat het doek via geleiders wordt in- en uitgerold blijft uw doek een mooie strakke uitstraling houden.


Uw serre zonwering absorbeert warmte tijdens de koele maanden en reflecteert zonlicht (en daarmee de warmte) gedurende de warme maanden. Wilt u dat bij zonnig weer uw serre of veranda niet te warm wordt? Kies dan voor Vitrona serrezonwering.


Niet alleen werkt het systeem als een warmte-reducerend schil onze serrezonwering verhoogt ook de uitstraling en het comfort van uw serre. Serre zonwering Climara Schaduw, als dat nodig is. De grote glasvlakken van een serre vereisen speciale bescherming tegen de zon. Daar komt bij dat er geen een serre hetzelfde is. Wij leveren ook serre zonwering voor binnen.


Via speciale spankabels wordt de zonwering horizontaal aan de binnenzijde gemonteerd. Dit geeft een extra aankleding van uw serre en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht. Door de speciale warmtewerende coating aan de achterzijde wordt de warmte iets geweer zij.


En met een optionele uitschuifbare extensie (max 5m) kan je vooraan nog méér schaduw creëren. Bovendak zonwering of onderdak zonwering ? Beiden houden uw veranda lekker koel als het moet. Iedereen snapt waarom een veranda zonwering nodig heeft. In onze zonwering showroom te Enschede kunnen wij onder het genot van een kop koffie rustig al uw wensen en alle mogelijkheden met u doorspreken. Graag laten wij u de mogelijkheden zien die het meest geschikt zijn voor uw situatie of verzoek.


Zonwering voor serre

Wij verzoeken u wel een afspraak te maken gezien wij graag de tijd nemen voor een goed advies. Zo kunt u online markiezen, uitvalschermen, screens, knikarmschermen en rolluiken bestellen, maar ook zonwering voor een pergola of een serre. En ook voor een terrasoverkapping kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij gespecialiseerd in houten shutters.


Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts